Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből kiderül, hogy elsősorban prémium minőségű, magas hozzáadott értékű fűszerpaprikát exportál hazánk.

A piacon erős a francia és a spanyol jelenlét, de a konkurencia ellenére is van bőven igény a magyar alapanyagból készített termékek iránt. A keresletnél meghatározó a tömegterméktől való megkülönböztetés: európai uniós eredetvédelemmel rendelkezik a Kalocsai és a Szegedi fűszerpaprika őrlemény is.

Az erős export mellett azonban jelentős a fűszerpaprika-behozatalunk is, mivel kivitelre prémium termékeket küldünk, ám hazánkban a nem prémium kategóriából nincs elegendő, mivel jellemzően a szegedi és a kalocsai vidékekre koncentrálódik a termelés. Ezen kívül pedig szinte megfeleződött 5 év alatt a termőterület a klímaváltozásból fakadó kihívások miatt, és sok, főként kisebb termelő hagyott fel a termesztéssel. Mindezek mellett a magyar őrlemény továbbra is keresett külföldön és hazánkban is.

Aktuális álláshirdetések

Az agráriumhoz kapcsolódó munkalehetőségeket itt böngészhetjük át.

A mezőgazdaságban számos álláslehetőséggel találkozhatunk, amiket ide kattintva nézhetünk meg.

Külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala