Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A világ legnagyobb elektromosautó-akkumulátorgyártója, a CATL, ami többek között olyan cégnek szállít akkumulátorokat, mint a Tesla, kezd óriási beruházásba. 100 gigawattóra (GWh) kapacitású akkumulátorgyár építésébe kezd a cég, ez lesz a második európai akkumulátorgyára a CATL-nek a németországi üzemük mellett.

Debrecenben 221 hektáros területen épül majd a cég új gyára, ezzel a beruházással mintegy 9000 új munkahelyet hoznak létre. A gyártóüzem megépítése még idén megkezdődhet a város Déli Ipari Parkjában.

„A debreceni gyárunk minden bizonnyal lehetővé teszi számunkra versenyelőnyünk további fokozását, az európai ügyfeleink igényeinek jobb kielégítését és az e-mobilitásra való átállás felgyorsítását Európában” – mondta Robin Zeng, a CATL alapítója és elnöke. Jelenleg a cégé 35% piaci részesedés az elektromos autók globális akkumulátorpiacából.

Álláskeresés

A jelenleg meghirdetett debreceni állásokat itt találjuk. Ha lakhelyünk szerint máshol keresnénk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha még csak most gondoltunk először arra, hogy rátaláljunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala