Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A globális tanácsadó, szoftverfejlesztő és digitális termékfejlesztő vállalat nyitotta meg budapesti irodáját. Ezzel megtette a következő lépését a korábban felállított 3 éves tervében, miszerint 600 új IT munkahelyet teremt Magyarországon.

25 munkatársnak jut férőhely az új irodában, ami a cég első budapesti helyszíne. A San Francisco-i székhelyű HTEC-nek – a helyi technológiai közösségek fejlesztéséről is ismert vállalatnak – ez a második irodája Magyarországon, mivel Szegeden már jelen van. A cég tervei között szerepel, hogy Pécsen és Debrecenben is nyit új székhelyeket, hogy a magyar technológiai iparban 600 munkahelyet teremtsen.

Aktuális álláshirdetések

Az informatika területére folyamatosan keresnek képzett munkaerőt, ha ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, nézzük át a következő munkakörökhöz kapcsolódó hirdetéseket:

- informatikai munkatárs,

- informatikai fejlesztő,

- IT rendszerüzemeltető,

- IT support munkatárs.

Amennyiben mérnökként keresünk állást, nézzünk körül itt.

A gyártás, termelés területén mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. Emellett a fizikai, segéd és betanított munka kategóriájában meghirdetett állások között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala