Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Bármikor és bárhol szembejöhet velünk egy jó munka, amelyet nem szabad elszalasztani. Nyitottsággal, a kapcsolataink építgetésével akár még az is megtörténhet, hogy a nyári bulizásért kapunk majd fizetést! Csapjunk le a kínálkozó lehetőségekre!

Íme néhány meglepő helyszín, ahol állást is találhatunk!

1. Irány a vízpart!

Mindegy, hogy egy strandot vagy például a Balatont választjuk, a lehetőségek adottak, például a sorban állásnál a büfében, az ismeretlenekkel való strandröpizés közben, az egymás melletti napozás vagy fürdőzés során is.

Úszómestereket és uszodai pénztárost is keresnek a munkaadók.

A Balatonnál ilyen állásokat kínálnak.

2. Indul a fesztiválszezon!

A zenei fesztiválokban rejlő kapcsolatépítési lehetőségek szinte végtelennek tűnnek. Az emberek azért mennek ilyen rendezvényre, hogy kiszakadjanak a hétköznapokból, jól érezzék magukat, így a közvetlenség és a nyitottság alapból megvan. Merjük megszólítani az embereket, élvezzük együtt a programokat – hátha nemcsak fesztiválbarátság, hanem munkakapcsolat is lesz belőle!

Fesztiválozóknak ilyen állásokat kínálnak.

Rendezvényekre keresnek vagyonőröket, illetve hostesseket, hostokat is.

5 tipp nyári álláskereséshez

"Néhány éve egyetemistaként a helyi diákújságot tudósítottam az egyik zenei fesztiválról. Ingyenjegyet kaptam, cserébe minden nap be kellett számolnom az eseményekről. Több diákújságíróval összebarátkoztam akkor, és később is tartottuk a kapcsolatot. Többen a médiában dolgozunk ma is, volt, hogy segítettünk egymásnak munkát találni” – mondta lapunknak a 29 éves Anna (újságíró).

3. Vár a természet és a kultúra!

A jó idő beköszöntével érdemes elfelejteni a négy falat, és a szabadban eltölteni az időt, utazni, megismerni Magyarországot. Hazánk turisztikai lehetőségekben igen gazdag, számos csodás, felfedezni való táj és város van, amelyeket érdemes bejárni.

A turisztikai munkalehetőségeket ITT böngészhetjük.

Animátorok ilyen munkát találhatnak.

Dolgozhatunk például akár egy kalandparkban is.

4. Hajrá magyarok!

Az idei nyár a nagyszabású sporteseményekről (foci EB, olimpia) szól, ahol mi, magyarok is képviseltetjük magunkat. A legtöbb városban vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a szurkolók összegyűlhetnek a közös buzdítás jegyében. Ez az élmény tényleg mindenkit összehoz – bárhol nézzük is a közvetítéseket, várhatóan találunk majd egy olyan közösséget, akikkel akár a későbbiekben is összejárhattunk, akár együtt is dolgozhatunk! – hívta fel figyelmet a lehetőségekre a BNI Magyarország.

Nyári munkákat ITT találunk, köztük több felszolgálói, pultos állást is.

Szezonális munkalehetőségeket is hirdetnek.

+1. Tízezer állás a telefonunkon!

Strandon, utazás közben a vonaton vagy az autó hátsó ülésén, a bulik szünetében is böngészhetjük a telefonunkon a Profession.hu mobil appját, mely elérhető Android és IOS operációs rendszeren is. A Profession mobilalkalmazás egyik nagyon hasznos funkciója az értesítés küldése: a telefonunkra egy üzenet érkezik, amikor olyan állás kerül fel az állásportálra, amely megfelel az előzetesen beállított feltételeinknek.

5 tipp nyári álláskereséshez               5 tipp nyári álláskereséshez 

A munkaadók nyáron sem állnak le, a legtöbben folyamatosan új embereket keresnek. Tehát legyünk szemfülesek, és tartsuk az ujjunkat az álláspiac ütőerén – így nem maradunk le álmaink munkájáról!

Összeállította: Durbák Ildikó

Címkék: nyári munka, szezonális, álláskeresés, diákmunka, fesztivál, strand