350 új munkahely Bács-Kiskun megyében

2019. február 01. Forrás: HIPA.hu/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Elkészült a HUNENT Zrt. komplex víziszárnyas feldolgozó üzeme Mélykúton, új lehetőségeket teremtve a régióban.

Önnek ajánlott állások

A mintegy 12,6 milliárd forint értékű zöldmezős fejlesztés keretében felépült előkészítő, feldolgozó, csomagoló és sütő üzemrészek, valamint hűtőház a legmodernebb technológiai szintet képviselik, ami a beruházás eredményeként megnövekedő kapacitásokkal együtt nemzetközileg is versenyelőnyt jelenthet a magyar baromfiszektornak.

A HUNENT Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb víziszárnyas feldolgozója, jogelődein keresztül több mint 160 éves hagyománnyal rendelkezik, működését 1852-ben kezdte meg. A cég fő tevékenysége a baromfifeldolgozás, ezen belül is a pecsenyekacsa és szezonliba darabolása, pecsenyekacsa sütése. A 2017-es évben a feldolgozott baromfi mennyisége meghaladta a 3200 tonnát, több mint 400 fő foglalkoztatása mellett. A vállalatnál meghatározó az exportértékesítés részaránya, legnagyobb exportpiacuk Németország, ám stratégiailag nagyon fontos Ausztria, Franciaország és Csehország is.

350 új munkahely Bács-Kiskun megyében - munka, munkahely, élelmiszeripar

A beruházás keretében felépült többek között egy vágóüzem előhűtővel, egy daraboló, tálcázó és csomagoló üzemrész tároló hűtővel, egy kacsasütő üzem, egy egyedi logisztikai központ 4500 tonna tárolókapacitással bíró automata hűtőházzal, egy tollfeldolgozó üzemrész, egy új irodaépület, valamint a környezetvédelmi szempontoknak megfelelő modern szennyvíztisztító. A projekt eredményeként 350 új munkahely jött létre a régióban.

Az üzem egyedülálló Európában, mivel kapacitásban és technológiai fejlettségben kevés hasonló pecsenyekacsa-vágóhíd és feldolgozóüzem működik a kontinensen. Az üzem teljes vágókapacitása elérheti az 50 000 kacsa/nap mennyiséget, mellyel éves szinten 10 millió kacsa, és 600 ezer húsliba vágása válik lehetővé. A vállalat a fejlesztésnek köszönhetően az egyre élesebb hazai és nemzetközi versenyben is képes lesz erősíteni pozícióját és versenyképességét.

Amennyiben Bács-Kiskun megyében szeretnénk elhelyezkedni, ide kattintsunk az állásokért, itt pedig az élelmiszeripar kínálta lehetőségeket találhatjuk.

Érdemes válogatnunk az alábbiak között is, mivel ezekre a területekre keresik aktuálisan a legtöbb szakembert:

Szakmunka: 3480 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1892 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1329 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1240 álláslehetőség

Mérnök: 1202 álláslehetőség

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: munka, munkahely, baromfifeldolgozás, élelmiszeripar, Bács-Kiskun megye

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu