Ausztria állások, munkák külföldön

26 db találat Szűrés

Megéri ausztriai munkát vállalni?

Ausztria kifejezetten vonzó célpont, ha valaki külföldi munkavállaláson gondolkodik: a hazainál magasabb fizetések mellett a kiváló munkakörülmények is adottak.

A távolság már nem szempont

Napjainkban a közlekedés és a kommunikáció egyre gyorsabb, ezért a munkavégzés helye távolság tekintetében már nemcsak belföldön, hanem külföldön is egyre kevésbé szempont.

Alsó-Ausztria és Felső-Ausztria területére is jellemző, hogy a magyar átlagfizetéseket nézve gyakorlatilag valamennyi típusú munka esetén magasabb fizetésekkel számolhatunk, ezért is sokaknak szinte mindegy, hol sikerül elhelyezkedniük.

Ausztriai munka: magasabb fizetések várnak

Ausztriai munka vállalásakor – legyen szó fizikai vagy szellemi munkát vállalókról – nagyon fontos szempont a kiszámíthatóság, és az, hogy az Ausztriában dolgozók nemcsak megélnek a fizetésükből, hanem annak jelentősebb részét félre is tudják tenni.

Az Ausztriában dolgozók saját bevallása szerint a korábban megkeresett bérük akár háromszorosát is megkapják az osztrák munkahelyükön. Sőt az egészségügy kiváló helyzete is hatalmas előnynek számít.

Fizikai munkások előnyben

Bár mindenki számára nyitott a lehetőség, azért mindenképp meg kell jegyezni, hogy elsősorban fizikai szakmunkásokat vagy betanított munkásokat keresnek Ausztriába. Jó eséllyel pályázhatnak még a különböző iparosok (víz- és villanyszerelők, építőipari szakemberek, stb.), de informatikai fejlesztőket, orvosokat is szép számmal keresnek.

Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim