Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

"Példaértékű és a hazai gazdaság erejét mutató vállalkozói bizalom jele, hogy tizenötmilliárd forintból - a kormány csaknem hétmilliárd forintos támogatásával - Magyarország legnagyobb sütőipari üzemét építi fel a Lipóti Pékséget működtető Lipóti Tóth és Társai Zrt. Hatvanban" - jelentette ki a pénzügyminiszter a beruházás pénteki alapkőletételi ünnepségén.

Varga Mihály a fejlesztés megvalósítását a cég és a kabinet "közös vállalkozásának" nevezve rámutatott: a Lipóti Pékség beruházása egy hagyományos iparágat képviselő, mégis innovatív és piacnyitó projekt. Az új üzem - bár robottechnikára épül - 260 új munkahelyet teremt, és lehetővé teszi, hogy a vállalat termékei az észak-magyarországi térségben is elérhetővé váljanak - tette hozzá.

Bíznak a magyar gazdaságban és a piacban

A pénzügyminiszter kiemelte: a Lipóti kapacitásbővítése kifejezi, hogy a magyar vállalkozók bíznak a magyar gazdaság erejében és a segítő gazdasági és piaci környezetben. A koronavírus-járvány után az ilyen, áldozatvállalásra is hajlandó, elkötelezett vállalkozások építik fel és teremtik újra a magyar gazdaság jövőjét - mondta Varga Mihály.

AJÁNLÓ: A járvány miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Tóth Péter, a cég alapító tulajdonosa elmondta: a várhatóan 2021 augusztusára elkészülő új üzem közel 20 ezer négyzetméterén napi 1,3 millió darab - 30-35 féle - termék előállítását és évi 70 ezer tonna sütőipari termék értékesítését tervezik. A kormányzati támogatásra kitérve megjegyezte: tisztában vannak vele, hogy az nem ajándék, hanem befektetés a kabinet részéről, amely azt mutatja "ők is bíznak bennünk".

Kapcsolódó álláslehetőségek:

Aktuális álláslehetőségek Hatvanban az alábbi linken érhetők el.

A Heves megyei álláshirdetéseket itt találjuk meg.

A pék álláshirdetésekért ide érdemes kattintani: jelenleg több kézműves pékség keres munkatársat, de elhelyezkedhetünk réteshúzóként és nagyáruházi, táblás pékként is. 

A Lipóti Sütőipari Kft. jelenlegi hirdetéseit pedig az alábbi linken lehet megtalálni.