Közétkeztetés, Üzemeltetés állások, munkák
101 db találat
Szűrés
-
különböző húsok sous vide-álása szószok főzése saját receptúránk alapján köretek előkészítése részvétel a személyzeti étel elkészítésében, 20-25 főre szoros együttműködés a műszakvezető kollégával és a konyhavezető cheffeltegnap 12:05
-
A konyha működésének gördülékeny irányítása és ellenőrzése Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése Hatósági előírások betartása és betartatása Ételek minőségének elle...tegnap 11:56
-
Szobalányok munkájának koordinálása, ellenőrzése, beosztások készítése; területhez tartozó napi operációs feladatok ellátása és adminisztrációja Munkafolyamatok meghatározása Standardek alapján való munkavégzés ellenőrzése Részvétel az új munkatársak aktív kiválasztásában, pontos...tegnap 11:40
-
Az étterem napi működésének biztosítása A dolgozók napi irányítása, beosztásuk tervezése Árugazdálkodással kapcsolatos feladatok lebonyolítása Napi nyitási és zárási feladatok ellátása, pénzkezelés Hatósági és belső standardok ellenőrzése és betartatás...tegnap 11:20
-
Oktatási-nevelési intézményben közétkeztetéssel kapcsolatos feladatok ellátása.márc. 20.
-
Biztosítja az étel- és italosztály zökkenőmentes működését, ahol a vendégeknek nyújtott étel- és italszolgáltatási élmény minden aspektusa a legmagasabb színvonalon valósul meg, biztosítva mind a tulajdonosi, mind a vállalati szabványok elérését és betartását. Proaktív munka, an...márc. 17.
-
A konyhai részleg zökkenőmentes működésének biztosítása, figyelembe véve a vendégeknek nyújtott étkezési élmény minden szempontját a szálloda egész területén. Proaktív munka a kiváló minőségű ételek biztosítása érdekében, pozitív hozzáállás a megkeresésekre és a problémák megold...márc. 17.
-
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése, havi árule...márc. 16.
-
Elvárásunk, kiváló pékárú előállítására, magas minőségi elvárásokkal rendelkező, önálló munkára képesség, rendszeres ellenőrzés és leltározásban való részvét, minőségi és higiéniás elvárás betartatása és betartására való magas igény.márc. 16.
-
A tálalókonyhák élelmiszer-biztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, meghatározott időszakonként jegyzőkönyv vezetése, a hatályos jogszabályok betartatása, valamint a munkavállalók oktatása és az oktatás hatékony...márc. 15.
-
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: konyhai üzem termelő és kiszolgáló tevékenységének megszervezése; beszerzések, szerződések, rendelések nyilvántartása, az élelmezési adminisztráció irányítása, szállítólevelek és egyéb dokumentumok kiáll...márc. 15.
-
A csapat teljes körű vezetése; Diétás étlapok tervezésében való részvétel és kollégáknak való segítségnyújtás; Diétás receptúrák készítése, fejlesztése, karbantartása; Tápanyagszámítások készítése; Normál-, és diétás étlapok készítése; Főzőkonyhák látogatása, belső ellenőrzések v...márc. 15.
-
Az üzem teljes körű irányítása, felügyelete A konyha irányítása és ellenőrzése a konyhafőnökkel (minőség, tálalási mennyiségek) Kapcsolattartás az ügyfelekkel és a beszállítókkal Árurendelés, áruátvétel, minőség ellenőrzés Beszállítók kiválasztása és a szerződések, szállítási hat...márc. 09.
-
Reinigungsarbeiten im gesamten Wirtschaftsbereich Reinigung von Gläsern und Geschirr Instandhaltung von Maschinen und Reinigungsgeräten Einhaltung aller HACCP Richtlinien im Küchenbereich Enge Zusammenarbeit mit dem Service- und Küchenteamtegnap 07:08
-
Besteck, Gläser, Geschirr, Töpfe und Pfannen sowie die Küchengeräte unserer Hotelküche zum Strahlen bringen Unterstützen bei der Reinigung der Küchenböden und Oberflächen, um Sauberkeit und Sicherheit zu gewährleisten Trennen und Entsorgen des Abfalls Bedienen der Spül- und Reini...tegnap 07:08
-
Vorbereitung und Produktion von Snacks, Salaten, kalten Speisen und warmen Beilagen Zuständig für die Sauberkeit in der Küche und der Küchenutensilien Gemeinsam mit dem Küchenteam besprechen Sie täglich Ihre Aufgabentegnap 07:08
-
Fachgerechte Reinigung und Lagerung des Geschirrs und Küchenutensilien aus Gäste- und Mitarbeiterbereichen Einhaltung der Hygienestandards und HACCP-Richtlinien Unterstützung bei der Sauberhaltung sowie der Inventurtegnap 07:07
-
· tägliche Reinigung der Küche und Spültätigkeiten · Ausführung der Küchenhygiene nach HACCP-Richtlinien · Mithilfe in der Küche bei Speisenvorbereitungen · ggf. diverse Reinigungsarbeiten in anderen Bereichen des Lokals · Umgang mit Maschinen und Geräten im Küchenbereich...tegnap 07:07
-
Zubereitung des Frühstücks und 4-Gang-Abendmenüs in Buffetform Präsentation von Speisen (Anrichten & Dekorieren) Buffetaufbau Tägliche Reinigung der Küche und Spültätigkeiten Ausführung der Küchenhygiene nach HACCP-Richtlinientegnap 07:07
-
Zubereitung der Speisen (Currywurst, Kebab, Pommes, Burger) Hilfs- und Reinigungsarbeitentegnap 07:07