Az értékesítést végző csapat fő célja, hogy a lehető legjobb megoldásokat mutassuk be ügyfeleinknek, legyenek akár kkv-k, akár nagyvállalatok. Termékeink és szolgáltatásaink segítségével az a célunk, hogy terhet vegyünk le a HR-esek válláról, és könnyebben megtalálják a legjobb jelölteket.

Az üzletág különböző csapataiban rugalmasan kezeljük a home office-t és az irodai munkavégzést, hiszen értékesítőink egy részének utazással és személyes kapcsolattartással is számolniuk kell. Hetente egyszer azért még így is találkozunk az irodában.

Tudj meg még többet rólunk…

Hogyan lehet valakiből Profession.hu-s értékesítő?
A közel egy évtized alatt kialakított és tökéletesített onboarding folyamatunk mellé már csak a szorgalmat kell párosítani a sikerért.

Érdekel

Less be az értékesítők mindennapjaiba!
A Profession.hu-nál a telefonos és területi értékesítők, valamint Key Account Managerek felelnek a portfólió célba juttatásáért.

Érdekel

„Olyan értéket képviselünk, amire büszkék vagyunk”
A Profession.hu nem csak szakmai hátteret ad, hanem egy olyan csapatot is, akikkel tényleg jó hangulatban telik a közös idő.

Érdekel

Zsédely Krisztián
Kereskedelmi igazgató

Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén.

Tavaly több mint 15.000 honi vállalatot segítettük hozzá, hogy megtalálja a kultúrájához és a feladathoz leginkább passzoló kollégát. Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén. Az ügyfelek mély megértése, kimagasló szakmaisággal, alázattal és gyors reakcióidővel párosulva nemcsak üzleti sikereikhez járulnak hozzá, de szeretnénk azt hinni, hogy élménnyé is teszik az együttműködést. Büszkék vagyunk a munkánk minőségére, arra, hogy sorsokat változtatunk meg, miközben a legkülönbözőbb iparágakat képviselő cégek válnak sikeresebbé a mi támogatásunkkal. Mindeközben figyelünk Rád, együtt fejlődünk, támogatunk a saját célod elérésében és végül, de nem utolsó sorban összetartó csapatként jól érezzük magunkat.

Ezek vagyunk mi

Salesforce

személyes kommunikáció

izgalmas ügyfélportfólió

támogatás

csapatszellem

rugalmas munkavégzés

célorientált csapat

családbarát munkahely

motiváló légkör

elismerés

felelősség

Nyitott pozíciók