„Hivatásunk a jövőd!”

A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt! Küldetésünk, hogy összehozzuk az álláskeresőket a munkaadókkal, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával.

Járd körbe az irodánkat!

Történetünk

Történetünk

2002-ben indultunk, amikor három fiatal srác megvalósította az ötletét: az egy helyről történő álláskeresést. Három év múlva már beindult az üzlet, és még ebben az évben a teljes csapatot átvette a Sanoma médiavállalat. 2014-ben a Central Médiacsoport az állásportált a Sanoma portfólió részeként vásárolta meg. Egy évvel később a svájci székhelyű Ringier Axel Springer Media AG nemzetközi portfóliójának részévé váltunk, majd 2021-ben a két anyacég közötti tranzakció következtében a svájci Ringier Csoport megvásárolta a német Axel Springer részvényeit Magyarországon.

A lendület és a növekedés a lételemünk: 2015-ben beköltöztünk a Nagyenyed utcai Krisztina Palace épületébe, ahol még ugyanebben az évben Az Év irodája I. helyezettje lettünk. Persze nem csak kényelmes irodát, de remek csapatot is építettünk közben, ezért 2017-ben, 2018-ban, 2020-ban valamint 2021-ben is elnyertük a Legjobb munkahely díjat.

2002
 
 
2014
2015
 
 
2017
2018
 
 
2020
2021
 

A Professionnél olyan, mintha találkozna az amerikai Vadnyugat, Svájc és a Karib-tenger. A személyes hatásunk a cégre és az emberekre jelentős, az anyagi biztonság és a precizitás az életünk része, mindeközben a hangulat mégis oldott és kellemes.

Ádám, fejlesztési vezető

Szeretek a Profession-nél dolgozni, mert itt mindenki egyenlő, mert számít a véleményem, mert innovatív a vállalat és folyamatosan fejlődésre késztet a munkám. Jó olyan közegben dolgozni, ahol hiteles vezetők és kollégák vesznek körül és minden értelemben „jó emberekkel” dolgozhatok együtt.

Dóra, telefonos értékesítési vezető

Management

Martis István

CEO

Ha mi jól végezzük a dolgunkat, akkor az emberek munkához jutnak. Pályakezdők megtalálják az első munkahelyüket, mások jobb állást kapnak.

Németh-Király Csilla

Ügyfélszolgálati és operációs igazgató

Ügyfélszolgálat és operáció területén közös célunk, hogy egyre többet adjunk, és egyre jobbá váljunk, hiszen meggyőződésünk, hogy a szakértelmünk valódi értéket képvisel.

Tüzes Imre

Üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgató

A víziónk egyszerű: a leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához.

Vidó Viktor

Termékfejlesztési igazgató

Célunk, hogy a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában.

Varga Balázs

Marketing igazgató

Célunk, hogy minél több releváns állást ajánlhassunk az álláskeresőknek és minél jobb jelölteket szállítsunk a munkaadóknak és ehhez a marketing teljes tárházát mozgósítjuk.

Simon-Göröcs Lili

HR igazgató

A HR célja, hogy minden keretet és lehetőséget megteremtsen a kollégáknak ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból és örömmel jöjjenek be minden nap.

Zsédely Krisztián

Kereskedelmi igazgató

Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén.

Divízióink

A Profession.hu-nál erős szakmai irányítás mellett, szuper hangulatú és összetartó közösségekben dolgozunk. Melyik lesz a te csapatod? Ismerj meg minket!

Termékfejlesztés
Üzletfejlesztés
Marketing
LAB
Értékesítés
Ügyfélszolgálat és
operáció
HR
Services

Nyitott pozíciók

Büszkeségeink