„Hivatásunk a jövőd!”

A Profession.hu több, mint egy állásportál. Magyarország online toborzási szakértője vagyunk, de ettől még nem dőlünk hátra. Sőt! Küldetésünk, hogy összehozzuk az álláskeresőket a munkaadókkal, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával.

Járd körbe az irodánkat!

Történetünk

Történetünk

2002-ben indultunk, amikor három fiatal srác megvalósította az ötletét: az egy helyről történő álláskeresést. Három év múlva már beindult az üzlet, és még ebben az évben a teljes csapatot átvette a Sanoma médiavállalat. 2014-ben a Central Médiacsoport az állásportált a Sanoma portfólió részeként vásárolta meg. Egy évvel később a svájci székhelyű Ringier Axel Springer Media AG nemzetközi portfóliójának részévé váltunk, majd 2021-ben a két anyacég közötti tranzakció következtében a svájci Ringier Csoport megvásárolta a német Axel Springer részvényeit Magyarországon.

A lendület és a növekedés a lételemünk: 2015-ben beköltöztünk a Nagyenyed utcai Krisztina Palace épületébe, ahol még ugyanebben az évben Az Év irodája I. helyezettje lettünk. Persze nem csak kényelmes irodát, de remek csapatot is építettünk közben, ezért 2017-ben, 2018-ban, 2020-ban valamint 2021-ben is elnyertük a Legjobb munkahely díjat.

2002
 
 
2014
2015
 
 
2017
2018
 
 
2020
2021
 

Itt tényleg kreatív lehetek. Értékelik, sőt elvárják, hogy folyamatosan gondolkozzak, mit lehetne jobban, vagy másképp csinálni és meg is valósítjuk. Mindenki szívén viseli itt a saját feladatait, így együtt tényleg szárnyalni tudunk.

Niki, services üzletágvezető

Szeretek a Profession-nél dolgozni, mert itt mindenki egyenlő, mert számít a véleményem, mert innovatív a vállalat és folyamatosan fejlődésre késztet a munkám. Jó olyan közegben dolgozni, ahol hiteles vezetők és kollégák vesznek körül és minden értelemben „jó emberekkel” dolgozhatok együtt.

Dóra, telefonos értékesítési vezető

Management

Martis István

CEO

Ha mi jól végezzük a dolgunkat, akkor az emberek munkához jutnak. Pályakezdők megtalálják az első munkahelyüket, mások jobb állást kapnak.

Németh-Király Csilla

Ügyfélszolgálati és operációs igazgató

Ügyfélszolgálat és operáció területén közös célunk, hogy egyre többet adjunk, és egyre jobbá váljunk, hiszen meggyőződésünk, hogy a szakértelmünk valódi értéket képvisel.

Tüzes Imre

Üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgató

A víziónk egyszerű: a leghatékonyabb eszközöket biztosítjuk a munkaerőpiaci kereslet és kínálat találkozásához.

Vidó Viktor

Termékfejlesztési igazgató

Célunk, hogy a legjobb szakértői csapattal olyan megoldásokat szállítsunk, melyek segítik partnereinket a sikeres álláskeresésben és a kiválasztás folyamatában.

Varga Balázs

Marketing igazgató

Célunk, hogy minél több releváns állást ajánlhassunk az álláskeresőknek és minél jobb jelölteket szállítsunk a munkaadóknak és ehhez a marketing teljes tárházát mozgósítjuk.

Simon-Göröcs Lili

HR igazgató

A HR célja, hogy minden keretet és lehetőséget megteremtsen a kollégáknak ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból és örömmel jöjjenek be minden nap.

Zsédely Krisztián

Kereskedelmi igazgató

Víziónk Magyarország összes vállalatának első számú szakmai támogatójává válni a toborzás területén.

Divízióink

A Profession.hu-nál erős szakmai irányítás mellett, szuper hangulatú és összetartó közösségekben dolgozunk. Melyik lesz a te csapatod? Ismerj meg minket!

Termékfejlesztés
Üzletfejlesztés
Marketing
LAB
Értékesítés
Ügyfélszolgálat és
operáció
HR
Services

Nyitott pozíciók

Büszkeségeink