Toboroz a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cége

2017. március 16. Forrás: MTI

Hasznos: - + Nyomtat

A GlaxoSmithKline (GSK), a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cége újabb jelentős, mintegy 18 milliárd forintos beruházást hajt végre Gödöllőn, amelynek köszönhetően 104 új munkahely jön majd létre. 

Önnek ajánlott állások

Christopher Hunley, a GSK Biologicals Kft., a GSK gödöllői gyárának igazgatója elmondta: a fejlesztés eredményeként a magyarországi gyár tevékenysége kiegészül, és a korábbihoz képest újabb felhasználási területre állít majd elő diphteria és tetanusz vakcina komponenseket.

A gödöllői gyárban termelt gyógyszeralapanyagok világszerte több millió csecsemő és kisgyermek védelmét biztosítják – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A gyár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a magyar gyógyszeripar tavaly 788 milliárd forint termelési értéket állított elő, az itt megtermelt termékek 83,5 százalékát külföldön adták el. Ez azt jelenti, hogy a magyar gyógyszeripar külföldön is versenyképes - mutatott rá a külgazdasági és külügyminiszter, hozzátéve, 26 000 dolgozót foglalkoztatnak a magyar gyógyszeriparban.

Gyógyszeripar

A raktárkapacitás bővítése és egy új gyógyszeripari alapanyaggyártó üzem építése lehetővé teszi azt, hogy a GSK Gödöllőn előállított termelési értéke háromszorosára emelkedjen, és rövid időn belül komoly technológiai fejlesztések is lesznek - mondta a tárcavezető.

Az összes gyógyszeripari állást itt találja.

Angol nyelvtudással megpályázható állásokra itt, idegen nyelvtudás nélkül megpályázható pozíciókra pedig itt lehet jelentkezni.

Ne várjunk vele, nézzük át a fenti lehetőségeket! Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat idekérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

De ne álljunk meg itt, keressünk álláslehetőségeket személyre szabott beállításaink alapján is.

 


 Készítette: Khojaste K

                      A Profession.hu Facebook oldala

                      A Profession.hu Instagram oldala

    A Profession.hu Google+ oldala

 

    Címkék: munka, állás, gyógyszeripar

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu