Új munkahelyek az autóiparban

2018. június 20. Forrás: MTI/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Közel egymilliárd forintból bővítette kapacitását az autóipari beszállító FHL Björn Hungary Kft. a Fejér megyei Móron és a Tolna megyei Tamásiban.
 

Önnek ajánlott állások

Az autóipari céga Széchenyi 2020 program keretében a projekt megvalósításához 427,63 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 210 munkahelyet megőrzött és 85 új munkahelyet teremtett.

A fejlesztést indokolta, hogy kapacitásaik kihasználtsága közel 100 százalékos volt, illetve egy új, Volkswagen-csoporttól érkezett megbízás mind szakmai, mind mennyiségi szempontból hatalmas kihívást jelent az alumínium alkatrészgyártás területén. Ennek ellátásához gyártóeszközök és kapcsolódó anyagmozgató eszközök beszerzésére volt szükség.

Új munkahelyek az autóiparban - munka, autóipar, munkahelyteremtés

A vállalat internetes oldalán található tájékoztató alapján többek között csőhajlító-gépek, csőmegmunkáló cellák, szivárgásmérők, automatizált forrasztó állomások és vákuum-mosógép kerültek a cég birtokába, továbbá Tamásiban az újonnan beszerzett termelő berendezések működtetéséhez egy gyártócsarnokot is megépítettek.

A nyilvános cégadatok szerint a társaság 2016-os árbevétele elérte a hétmilliárd forintot, miközben a nyereség 4,2 millió forint volt. Tavaly a cég 7,5 milliárd forintos árbevétel mellett 9,4 milliós nyereséget realizált.

Amennyiben az autóiparban szeretnénk elhelyezkedni, ide kattintsunk a több mint 750 lehetőségért. 

Nógrád megyében itt, Tolna megyében pedig itt várják a szakemberek jelentkezését.

A gyártás, termelés területén országosan 1500-nál is több nyitott állást találhatunk.

Ha más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk személyre szabott beállításaink szerint!

Válogassunk a fentiek között, és pályázzunk minél több helyre. Legyünk naprakészek, figyeljük a legfrissebb állásokra is, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: munka, munkahelyteremtés, autóipar, Mór, Tamási

 

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu