Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Legyen tájékozott!

Aktív álláshirdetések esetében, mielőtt megpályázza a meghirdetett állást az ismerősei segítségével információt gyűjthet, hogy milyen a cégnél dolgozni.

Ha ezt az alkalmazást kívánja használni, akkor a Profession.hu nyitó oldalán, vagy bármely találati oldalon (pl. itt: http://www.profession.hu/allasok/)  kattintson a "Ismerősök dolgoznak a hirdetőnél?" gombra, majd ezt követően az Ön által választott alkalmazás (Facebook, LinkedIn) BELÉPÉS gombjára és az engedélyezést követően lépjen be az alkalmazásba. Ezek után az Ön által összeállított találati listában az állásajánlatok mellett megjelenik, ha a hirdető cégnél melyik ismerőse dolgozik.


Találjon munkát a Profession.hu új közösségi alkalmazásával!

Álljon készenlétben!

Ha kifejezetten egy cégnél szeretne dolgozni, akkor áttekintheti, hogy ismerősei között dolgozik-e ott valaki. Információt gyűjthet, ajánlást kérhet, ha nyitottá válik egy Önnek megfelelő pozíció.

Az alkalmazás használatához kattintson a Profession.hu nyitó oldalán, vagy bármely találati oldalon a "Cégek, ahol az ismerőseim dolgoznak" gombra (vagy ide: http://www.profession.hu/ismerosok_munkahelye), majd ezt követően az Ön által választott alkalmazás BELÉPÉS gombjára és engedélyezést követően lépjen be az alkalmazásba. Ezek után áttekintheti, hogy mely cégeknél dolgoznak az ismerősei.

Az aktivitása privát marad, azaz egyik közösségi oldalon sem jelenik meg, hogy melyik álláshirdetéseket tekintette meg.
 

Próbálja ki Ön is!

Kattintson ide: http://www.profession.hu/allasok/ vagy ide: http://www.profession.hu/ismerosok_munkahelye