Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

 

Rugalmas képzés kommunikációs szakembereknek

 

Harmadik éve indítja el a Ringier Axel Springer Magyarország a kiadó nemzetközi képzési programjának azt a tanfolyamát, amelyre március végéig jelentkezhetnek az online kommunikáció aktuális kihívásai iránt érdeklődő szakemberek. Piacvezető cégek, KKV-k és intézmények képviselői fejlődtek az elmúlt években a Digital Media Campuson, akik a képzés erősségeként nemcsak azt emelték ki, hogy megkapták az össze social media platform működtetéséhez, az online kommunikációjuk fejlesztéséhez szükséges tudást és tapasztalatot, hanem azt is, hogy az oktatási program kitágította a gondolkodásukat. Mindezt egy olyan rugalmas rendszerben, amivel még nem találkoztak korábban.

 

 

„A Digital Media Campus egy négy országban sikeresen működő programja a Ringier Axel Springernek, amely egyaránt szól a munkatársaknak és nyilvános képzésként a szakma valamennyi képviselőjének. Ennek szinergiáit a piacon egyedülálló módon is kihasználjuk: nálunk nincs hiányzás, ha valaki mégsem tudna valamilyen nem tervezett elfoglaltság miatt eljönni egy képzési napra, az a párhuzamosan hasonló tematikával futó, a Ringier Axel Springer munkatársainak rendezett képzési napokon pótolhatja a kimaradt előadásokat, workshopokat” – mutatott rá Maróy Krisztina, a Digital Media Campus magyarországi vezetője a képzéssorozat egyik különlegességére.

 

Videóvágástól az online hirdetésekig

 

A Digital Media Campus nyolc oktatási napot magában foglaló tanfolyama áprilisban indul, a közösségi média aktuális trendjeitől kezdve az online fotó- és videókészítő workshopokon át a digitális marketing és hirdetési technikákig, Google-eszközök megismeréséig széles a képzési paletta.

A konferenciákkal ellentétben a Digital Media Campuson az előadók lehetőséget kapnak a témák alapos kifejtésére, amiket a szünetekben is meg lehet vitatni a szakemberekkel. Jelentkezni március 27-ig lehet: http://www.digitalmediacampus.hu/