Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A globális járműipari és ipari beszállító Schaeffler AG cégcsoporthoz tartozik a különböző célú és felhasználású gördülőcsapágyakat, siklócsapágyakat, lineáris vezetékeket és motorelemeket fejlesztő és gyártó FAG és INA, valamint a személy- és haszongépjárművek számára komplett hajtáslánc rendszereket, valamint komponenseket gyártó LUK. A családi tulajdonban lévő német vállalatcsoport több mint 50 országban mintegy 170 telephelyen rendelkezik érdekeltségekkel, valamint 22 országban összesen 73 termelési és 18 kutatás-fejlesztési központtal. A cégcsoport erejét jelzi, hogy 2018-ban több mint 14 milliárd eurós árbevételt értek el, és világszinten több mint 92 000 embernek adtak munkát.

Pályamódosítás

A Schaeffler (korábban LUK) Savaria 20 éve foglalkozik személyautók és mezőgazdasági járművek tengelykapcsolóinak gyártásával Szombathelyen, több mint 3320 fő foglalkoztatva. A magyarországi gyártóközpont súlyát jól tükrözi az adat, hogy átlagosan minden tizedik autóban Szombathelyen gyártott LUK kuplung található.

A mostani, több mint 70 millió euró értékű zöldmezős beruházás keretében elektromos gépjárművek hajtásláncainak és komponenseinek fejlesztését és gyártását lehetővé tevő új létesítmény épül Szombathelyen, amellyel 150 új munkahely is létrejön.

Az elektromobilitás – az önvezető technológiák mellett – a járműipar közeljövőjének, sőt jelenének meghatározó fejlesztési iránya, ezért a Schaeffler Savaria beruházása nem csak jelenidőben, de jövőidőben is fontos mérföldkő a magyar járműgyártás történetében, hiszen a termelésen túl fejlesztési tevékenységet is hazánkba telepít.

Amennyiben a gyártás, termelés területén keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Szakemberekre országosan nagy szükség van, szemezgessünk az alábbiak között is:

Szakmunka: 2555 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1348 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1030 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1012 álláslehetőség

Mérnök: 876 álláslehetőség

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, járműipar, Szombathely