Segítik a kezdő vállalkozókat

2018. július 16. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Inkubátorházak épülnek Esztergomban, Komáromban és Tatán a kezdő vállalkozók tevékenységének segítésére. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A 3 településen összesen 1,3 milliárd forintos beruházással jönnek létre az inkubátorházak. Az inkubátorházakban nyílt irodákat, közösségi- és konferenciatermeket, valamint műhelyeket alakítanak ki. Ezek az épületek a helyi gazdasági szereplőknek kívánnak teret biztosítani, munkájukhoz közös szolgáltatásokat, általános üzleti, szakmai segítséget biztosítani.

Esztergomban, Komáromban és Tatán az épületek 500 és 1000 négyzetméter közötti alapterületűek lesznek. Esztergomban a Városi Gazdakör épületében hoznak létre inkubátorházat, Komáromban és Tatán pedig újépítésű épület készül a városok ipari parkjainak közelében.

A három város a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatain nyerte el a támogatásokat, amik a fejlesztések költségeit teljes mértékben fedezik.

- Érdemes megnéznünk a Komárom-Esztergom megyében kínálkozó álláslehetőséget!

- A szakmunkás állásokat itt találjuk,

- ha a gyártás, termelés területén keresünk állást, itt nézzünk körül,

- a fizikai, betanított munkákat itt találjuk,

- az értékesítés területén pedig ezeket az állásokat érdemes megnéznünk.

- Esztergomban, Tatán és Komáromban is számos lehetőség vár ránk!

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu