Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Magyarországon minden második 15-24 év közötti fiatal folytat iskolai tanulmányokat a napi munkavégzés mellett. A hazai McDonald’s éttermekben dolgozók fele ebből a korosztályból kerül ki, az éttermeknek így fontos szerep jut a fiatalok munkaerőpiaci integrációjában és a tehetségek támogatásában: a napi munkavégzés mellett a tanulmányaikban is kiemelkedően teljesítő diákok immár 14. alkalommal pályázhattak ösztöndíjra. A nyertes pályázók idén először meglepetésként heti fesztiválbelépőt is kaptak.

Pályamódosítás

A magyarországi McDonald’s több, mint 5000 munkavállalójának többsége a 15-24 éves korosztályból került ki, a diákok aránya pedig, akiket többségében iskolaszövetkezetek foglalkoztatnak, 44 százalék volt. Mekiben dolgozni a diákévek alatt sokak által kedvelt lehetőség, hiszen az étterem első munkahelynek, zsebpénzgyűjtésnek és tapasztalatszerzésnek is ideális. A diákok számára elsősorban azért vonzó, mert a munkabeosztás rugalmasan alkalmazkodik a tanulók életritmusához, mindennapi teendőikhez. Emellett fontos a megszerezhető tapasztalat és tudás, amely sokoldalú, továbbvihető és ezzel hozzájárul a hosszú távú karriercélok megvalósításához. Az éttermekben nem csupán munkavállalói rutinra tehetnek szert a fiatalok, de megtanulnak rendszerben gondolkodni, önállóan és csapatban dolgozni, valamint fejlesztik problémamegoldó és interperszonális készségeiket is.

A tudás megszerzését az éttermi környezeten túl is támogatja a vállalat és franchise partnerei. Az Ösztöndíj Program célja a tehetséges fiatalok tanulmányainak ösztönzése és támogatása. Az ösztöndíjat minden évben éttermeként egy-egy szorgalmas és kiemelkedően teljesítő fiatalnak ítélik oda.

„Az egyik legfontosabb terület számunkra az emberek képzése, ezért támogatjuk a fiatalokat tanulmányaikban. Büszke vagyok arra, hogy a legkülönbözőbb háttérrel rendelkező, vidéki és budapesti éttermekben dolgozó Mekisek fejlődéséhez, céljaik eléréséhez tudunk így hozzájárulni. Ezt a sokszínűséget egy éttermi kollégánk úgy fogalmazta meg, hogy azért szeret itt dolgozni, mert nincs még egy olyan munkahely, ahol a történész hallgató együtt dolgozik egy matematikussal, egy villanyszerelővel és egy belsőépítésszel. A nálunk megszerzett tapasztalatok és a sikeres tanulmányok együttesen szélesítik a munkatársak hosszú távú lehetőségeit és elősegítik a társadalmi mobilitást. Az ösztöndíj programban való részvétel az anyagi juttatáson és a személyes élményen túl komoly erkölcsi elismerést is jelent a díjazottak és inspirációt, motivációt a teljes csapat számára” – mondta el Csatalinácz Adrienn HR igazgató.

Aki a tanulmányai mellett kipróbálná magát a munkaerőpiacon is, itt érdemes szétnéznie.

A gyakornoki lehetőségek között itt szemezgethetünk, a pályakezdők jelentkezését pedig ide várják.

Amennyiben már rendelkezünk némi tapasztalattal, ezek az állások nekünk szólnak.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt találhatjuk meg a számításunkat, csak keresnünk kell a  több ezer friss állás között.

Pályázhatunk jól fizető állásokra is, sőt akár külföldön is belevághatunk a karrier-építésbe, de egyéb szempontok szerint is szűrhetjük az aktuális állásajánlatokat.

Akármelyik utat is választjuk, önéletrajzra biztosan szükségünk lesz: frissítsük, és töltsük fel ide, így a munkáltatók is ránk találhassanak. 

Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a számunkra testhezálló munkákról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, tapasztalat, fejlődés, karrier, ösztöndíj