Óriási napelempark épül Győrben

Óriási napelempark épül Győrben

Az Audi Hungária Európa legnagyobb, épületen kialakított napelemparkját telepíti Győrben. 

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Audi Hungária két logisztikai központjának tetején alakítják ki az összesen 36 ezer napelemből álló rendszert: az Audi és az E.On együttműködésének köszönhetően év végétől már zöld energiát termel a naperőmű. Az első épületen már elhelyezték a több mint 20 ezer egységet, most zajlanak a második épület beépítésének munkálatai. A kétszer 80 ezer beépített négyzetméteren 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű napelempark 5 ezer háztartás éves energiamennyiségét termeli majd meg. A megújuló áramforrásnak köszönhetően 6000 tonnával kevesebb szén-dioxid jut majd a levegőbe. 


„Felelősségteljes vállalatként kiemelten fontosnak tartjuk a tevékenységünkből származó környezeti hatások lehető legalacsonyabb szintre történő mérséklését. Az Audi Hungaria energiaellátásának közel 70 százalékát már most megújuló, geotermikus energiából fedezi. Deklarált célunk, hogy az Audi Hungaria szén-dioxid-semleges vállalat legyen. A megvalósuló naperőműparkkal immár az áramellátás terén is újabb lépést teszünk célunk elérése felé”, mondta Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke még az év elején a beruházással kapcsolatban.

Pályamódosítás

Az Audi jelenleg is keres munkatársakat Győrben, mérnököknek 8 különböző pozíciót, köztük fejlesztő- és tervezőmérnöki állásokat is kínálnak.

Győrben több mint 160 nyitott pozíció várja a jelentkezőket: keresnek HR vezetőt és toborzási munkatársat is, de a kereskedelemben is több mint 20 állásajánlatot találnak a munkakeresők.

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Amennyiben még nincs önéletrajzunk, frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk.

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket,  öltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

További rövid hírek