Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az autóipar globális szinten meghatározó német óriásvállalata, a Continental Magyarországon létesítette legújabb kutatás-fejlesztési központját az önvezető autók fejlesztéséhez kapcsolódóan. A központ a fejlett vezető támogató rendszerekkel foglalkozó üzletág (ADAS) globális hálózatának részeként, a mesterséges intelligencia alapú mély gépi tanulás (deep machine learning) elemzésének és fejlesztésének lehetőségeit vizsgálja, fejleszti és teszteli. Az új egység hamarosan már 100 szoftver és hardver szakértővel, Budapestről formálja biztonság szempontjából kritikus, valós idejű szoftveres alkalmazásokon alapuló, részben vagy teljesen önvezető technológiák jövőjét.

Jens Brüning, a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központ vezetője elmondta: „Az 1.400 m2-es telephelyünk Budapest szívében egyedülálló lehetőséget nyújt az elkötelezett és motivált szakértők számára, akik aktívan szeretnék alakítani a jövő mobilitását. Inspiráló és kényelmes munkakörülményeket, a fejlesztésekhez szükséges high-tech felszereléseket és modern belső kialakítást biztosítunk munkatársainknak, teret adva a kreativitásnak és az ötleteknek. A csapatunk jelenleg MI specialistákból, data-managerekből, DevOps mérnökökből és alkalmazás fejlesztőkből áll. Az elkövetkező hónapokban folyamatosan bővülünk majd, hogy elérjük a célul kitűzött 100 fős létszámot.”

Önvezető autók fejlesztése a fővárosban - munka, autóipar, mesterséges intelligencia

Az új Mesterséges Intelligencia Fejlesztő Központ létrehozása fontos mérföldkő a Continental számára az automata vezetés felé haladó úton. Az itt fejlesztett megoldások jelentősen hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az automata vezetéshez használt rendszereink már a közeljövőben használatra készek legyenek, így biztonságosabbá tesszük a közlekedést” – mondta Dr. Sascha Semmler, a Continental Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) üzletágának Kamera program menedzsment vezetője.

Egy részben vagy egészében önvezető rendszer különböző komponensekből áll, amelyeket külön kell kialakítani, majd egy szerves egészbe integrálni. A magyar ADAS központ a mély gépi tanulási módszerek (deep machine learning) fejlesztése mellett az alkalmazás és az integrálás területével is foglalkozik, így a fejlesztés előkészítésétől a termék tervezéséig tartó folyamat jelentősen lerövidül Budapesten. Az új megoldások azonnal beépíthetők a speciálisan felszerelt teszt járműbe, hogy a szakértők valós körülmények között is szerezhessenek tapasztalatot.

Amennyiben az autóiparban keresünk munkát, itt érdemes szétnéznünk,

A Continental ezekre a pozíciókra keres aktuálisan szakembereket.

Ha a fővárosban szeretnénk elhelyezkedni, több mint 6400 lehetőség közül válogathatunk.

Amennyiben külföldön próbálnánk szerencsét, itt találhatjuk meg a számításunkat.

A jól fizető állásokért ide kattintsunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt várnak minket.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, mesterséges intelligencia, autóipar, fejlesztés