Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég átadta új festőüzemét, amiben a régió legmodernebb gépsora üzemel már, emellett pedig bővítette szolgáltatási palettáját, illetve mindezekkel növelte kapacitást is.

A vállalat beruházása során fontos szempont volt a környezetvédelem is: „A festőüzem működése kifejezetten anyagtakarékos, a különböző anyagokkal végzett műveletek közötti átállás például minimális anyagveszteséggel történik” – mondta el a cég vezetője.

Az ADS Hungary 70 alkalmazottat foglalkoztat, Magyarországon kívül az Egyesült Államokban és Mexikóban is jelen van, a soproni gyárában elsősorban az autóipart szolgálja ki változatos szolgáltatásokkal, autóipari alkatrészekkel.

Álláskeresés

Érdemes megnézni a kínálkozó álláslehetőségeket Sopron városában.

A magyar gyáriparba számos területen keresnek dolgozókat országszerte. Szakemberekre pedig valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala