Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása” program keretében majdnem 300 vállalkozás nyert el összesen több mint 4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást. A programnak és a támogatásnak köszönhetően 2000 új munkahely létesülhet, valamint további 3600 munkahely megőrzéséhez is hozzájárul a projekt.

Új eszközök, gépek beszerzése, ingatlanvásárlás, bérleti díjak, vagy lízing költségek is elszámolhatóak a munkahelyteremtő támogatás keretében. A pályázóknak vállalniuk kell 2 éves foglalkoztatási és 3 éves fenntartási kötelezettséget.

Milyen mértékű támogatás nyerhető el?

- A támogatás mértéke nem regisztrált álláskereső személy esetén, új munkahelyenként 1,5 millió Ft.

- Ha kiközvetített álláskeresőt foglalkoztat a vállalkozás, úgy új munkahelyenként 500 ezer forint, vagy 12 hónap alatt kizárólag közfoglalkoztatási jogviszonyban foglalkoztatott személynél új munkahelyenként 800 ezer forint támogatást kapnak még a kkv-k.

- Kedvezményezett településen vagy járásban új munkahelyenként további 400 ezer forint kiegészítő támogatást kaphatnak a vállalkozások.

Munkahelyteremtő támogatás vállalkozásoknak

Mindig érdemes folyamatosan figyelnünk a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

 

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala