Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cégnél évek óta fontosnak tartják a kapacitásnövelést, technológiai fejlesztést a megrendelői igények kielégítése miatt. A vállalatnál idén új fejlesztéseket vezettek be, több mint 220 millió forintból különböző eszközöket szereztek be.

A mezőgazdasági és erdészeti gépek gyártásával foglalkozó cégnél informatikai fejlesztés valósul meg, szervezeti diagnosztikát vesz igénybe a vállalat, négy munkatárs angol nyelvi képzésben részesül, illetve napkollektoros rendszert is telepítenek majd, mindezek mellett pedig új Fiber lézervágó gép és élhajlítógép beszerzésével növeltél kapacitásukat.

„Az új gépek technológiája lehetővé teszi a munkafolyamatok rövidítését, a gyártási pontosság javulását. A beruházás kitűzött célja a cég gépparkjának és technológiájának bővítése. A fejlesztés eredményeként növelni tudjuk a kapacitást, amely hozzájárul a megrendelők által támasztott követelmények egyre magasabb szintű kielégítéséhez.” – mondta el Vincze Bálint igazgató-helyettes.

Egy másik projekt is zajlik a cégnél: „A fejlesztés célja egy olyan nagyteljesítményű, szálastakarmány felszedőcsalád kidolgozása, mely valamennyi silókombájnnal kompatibilis, műszaki tartalmát tekintve alkalmazkodik és teljes mértékben kielégíti az ágazatban felmerülő speciális elvárásokat.”

A beruházás pályázatból valósul meg, ami a bérköltségeket is támogatja. Ezek mellett gyártóberendezéseket is vásárol a vállalat, egy hegesztőrobotot és egy háromtengelyes marógépet.

A magyar tulajdonban lévő cég több mint 60 év tapasztalattal rendelkezik, a vállalat Heves város egyik legnagyobb foglalkoztatója 120 emberrel.

Álláskeresés

A Hevesen meghirdetett állásokat itt találjuk, a megyei álláshirdetéseket pedig itt tudjuk átböngészni.

A magyar gyáriparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala