Fejleszti budapesti központját a Nissan

2019. január 09. Forrás: HIPA.hu/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A beruházás 71 új munkahelyet teremt. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

Közép-kelet-európai regionális hálózatának bővítéséről döntött a Nissan. A már egy éve a hálózat központjaként működő budapesti központ a vállalat két európai gyártóegységének pénzügyi, számviteli, valamint számlázási folyamatait fogja támogatni, amely 71 fős létszámnövekedést jelent 2019 első felében.

A 85 éves múltra visszatekintő, yokohamai székhelyű Nissan Motor Co. mára Japán és a világ egyik vezető autógyártójává fejlődött, termékeit több mint 160 országban értékesíti, gyártást 20 országban végez. A vállalat a francia Renault-val, valamint a szintén Japán Mitsubushi-vel 1999-ben „Alliance" néven autóipari szövetségre lépett, így saját adataik alapján ők értékesítették a legtöbb, összesen 10,61 millió autót a világon.

A 2017-ben létrehozott budapesti üzleti szolgáltató központ (BSC) a Nissan az első és egyetlen pénzügyi szolgáltató központja Európában, amely egyúttal a vállalat másik, indiai szolgáltató központját felügyelve, azzal szoros együttműködésben nyújt teljes körű számviteli szolgáltatásokat a Nissan Europe leányvállalatai részére, minden főbb európai nyelven (a Nissan a 2017/2018. üzleti évben 756 000 autót értékesített Európában).

Fejleszti budapesti központját a Nissan - munka, BSC, Budapest

Az alig egy éve létesített központ tevékenysége a sunderlandi és barcelonai gyártóegységek teljes körű pénzügyi támogatásával bővül, ennek eredményeként a létszám közel duplájára, 71 főre emelkedik 2019 év első felében. További sikeres működés esetén néhány éven belül a magyarországi központ létszáma elérheti, sőt meg is haladhatja a 100 főt.

Magyarország üzleti lehetőségei jól ismertek számunkra, a fiatal generáció ambiciózus szemlélete pedig nagy hatást gyakorolt ránk döntésünk meghozatalakor. Fontos szempont volt még számunkra a szakképzett munkaerő azonnali elérhetősége. Budapest ebben kiemelkedően teljesít, hiszen már most igazi nagyhatalommá vált a szolgáltató központok terén”– mondta Tomasz Latala-Golisz, a Nissan Sales CEE ügyvezető igazgatója.

 A Nissan mellett a Ford európai üzleti szolgáltató központ-hálózatának is Magyarországon van a központja, így a Jaguar Land Rover Budapesten létesülő mérnöki központjával együtt már három meghatározó autógyártó is hazánkat választotta szolgáltatási portfóliója központjának a kontinensen, a hazánkban gyártóegységgel is rendelkező öt OEM (Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Suzuki) mellett.

Amennyiben egy üzleti támogató központban szeretnénk kipróbálni magunkat, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Ha a fővárosban keresünk állást, több mint 4300 munka közül válogathatunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A nyelvtudásunkat is sikerrel kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide várnak, de a spanyol és holland nyelv is keresett.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: munka, munkahelyteremtés, BSC, Nissan, Budapest

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu