Fejlesztések a budapesti reptéren

2019. január 16. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A 2018-as esztendő újabb rekordév volt a Budapest Airport számára! A tervek szerint további 225 milliárdos fejlesztések várhatók.

Önnek ajánlott állások

A forgalombővülés eredményeként a 2018-as évben 14,9 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ezzel a számmal a magyar főváros repülőtere a közép-kelet-európai régió leggyorsabban növekedő forgalmú repülőtere lett 2018-ban.

A Budapest Airport hosszútávú repülőtér-fejlesztési terveire 225 milliárd forintos beruházási összeget szándékozik fordítani. A repülőtér-üzemeltető a következő években infrastrukturális fejlesztésekre, egyebek között egy új terminálépület megvalósítására koncentrál majd.

A Budapest Airport az elmúlt két évben jelentős belső felújításokat hajtott végre a 2A és a 2B terminál utasforgalmi és kereskedelmi területein. Az idei év első felében két újabb utasbiztonsági folyosót állítanak üzembe, és lényegesen kibővülnek a várók, a vizesblokkok és a beszállókapuk környékén lévő várakozó területek is.

A Budapest Airport jelenlegi álláshirdetéseit itt tudjuk átnézni, a repülőtéren meghirdetett pozíciókat itt találjuk.

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu