Fejlesztés Móron

2018. október 24. Forrás: PM/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A Rába Járműalkatrész Kft. beruházása több tucat új munkahelyet teremt Móron. Lássuk a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A Rába Járműalkatrész Kft. mintegy 1,2 milliárd forintból létesített új varrodát Móron: a fejlesztéshez a Nagyvállalati Beruházási Támogatás keretében a kormány 418 millió forinttal járult hozzá. Az átadóünnepségen Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kiemelte, hogy a fejlesztésnek köszönhetően 33 új munkahely is létrejött.

Urbányi László gyárigazgató hangsúlyozta, hogy Magyarország egyik legmodernebb varrodája a móri, amely 5211 négyzetméteren 21. századi körülményeket teremt a szabászathoz, a varráshoz és a kapcsolódó tevékenységekhez.

Urbányi László az MTI kérdésére elmondta, hogy az új móri üzemben a Suzuki összes szövetkárpittal ellátott autójához gyártanak üléskárpitot. Idén várhatóan 170 ezer fejtámla garnitúrát és 110 ezer komplett üléshuzat garnitúrát állítanak elő az esztergomi Suzuki-gyár számára, de beszállítói a Mercedesnek, a Nissannak, a Skodának és a Seatnak is.

Fejlesztés Móron - munka, munkahelyteremtés, Fejér megye

A Rába Járműalkatrész Kft. móri gyára az üléskárpitok mellett hegesztett, préselt szerkezetek és alkatrészek gyártója. Kiemelt beszállítója a Magyar Suzuki Zrt.-nek és a Magyar Toyo Seat Kft.-nek ülésalkatrészek (ülésvázak és üléshuzatok), illetve Tier1 beszállítója a Volkswagen csoportnak motortéri préselt alkatrészek tekintetében. A szintén móri F.S. Fehrer GmbH-val jelentős üzleti kapcsolatot alakítottak ki hátsó középső kartámasz váz, drót ülésvázak és kartámasz huzatok termékkörben.

A Rába móri gyárában összesen 582-en dolgoznak. A Rába Csoport tavaly 43,8 milliárd forintos árbevétel mellett 2,15 milliárdos üzemi eredményt realizált. Az idei év első fél évében 13,2 százalékkal növelte értékesítését a bázisidőszakhoz viszonyítva, közel 25 milliárd forintos konszolidált, csoportszintű árbevételt ért el.

Ha Móron keresünk munkát, ide kattintsunk, Fejér megyében pedig ezek a munkák várnak ránk.

Amennyiben máshol szeretnénk elhelyezkedni, ezeken a területeken mindenképp érdemes szétnéznünk, mert a legtöbb szakembert ide várják:

Szakmunka: 3114 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1780 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1282 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1136 álláslehetőség

Mérnök: 998 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 928 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: álláskeresés, munka, munkahelyteremtés, szakma, Fejér megye

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu