Fejlesztés és 100 új munkahely Zalaegerszegen

2018. április 09. Forrás: hirado.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Mintegy 3 milliárd forintos beruházást hajt végre Zalaegerszegen a Flex, a fejlesztésnek köszönhetően 100 új munkahelyet teremt az autóipari vállalat.

Önnek ajánlott állások

A Flex új beruházásával 100 munkahelyet teremt, a cég 769 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott az összesen 3 milliárd forintos beruházásához. A fejlesztés eredményeként a legmodernebbnek számító felületkezelő technológiát tudja használni gyárában az autóipari vállalat.

A Flex 16 országban 34 telephelyen gyárt autóipari alkatrészeket több mint 450 autótípushoz. Innovációs, járműipari és logisztikai beruházásainak köszönhetően pedig az ágazat húzóerejét képviseli. Magyarország a legnagyobb európai gyártóbázisa a vállalatnak, ami 25 éve van jelen hazánkban.

Jelenleg 175 ezernél is több dolgozót foglalkoztat a hazai autóipar. A teljes ipari kibocsátás 28,8 százaléka az autóipar szegmenséből származik. Az ágazat termelési értéke 2017-ben rekordot döntve elérte a 8 ezer milliárd forintot, és idén januárban is 10 százalékos növekedést mutat.

Érdemes megnéznünk a legfrissebb állásokat a gyártás területén. Rengeteg mérnököt keresnek országszerte, és fizikai, segédmunkásra is mindig szükség van.

Frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár részmunkaidős vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat. Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu