Esélyt az idősebbeknek is!

Esélyt az idősebbeknek is!

A teljes élet nem csak a fiatalok kiváltsága. Mindenki megérdemli, hogy az időskora boldogan, kellemes környezetben, szeretettel körülvéve teljen. Ideje segítenünk!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ha tudnánk, hogy egy apró gesztussal megszépíthetnénk valaki öregkorát, ugye cselekednénk? A Vigyél Haza Alapítvány most olyan kutyusoknak segít, akiket idős korukban tettek utcára, vagy lecseréltek, mint egy használt bútordarabot. Ezeknek a kutyáknak általában kevés az esélyük az örökbefogadásra, mert mindenki kölyökkutyát szeretne; pedig ők is voltak fiatalok!

 

Az alapítvány gondozásba vette a gazdi nélkül maradt idős kutyusokat és elhatározta, hogy megfiatalítja őket: megmutatják, hogy egykor ők is vidám kölykök voltak, akik megérdemelnek még egy esélyt. Ezek a kisnyugdíjas kutyák a leghálásabbak, hiszen úgy változtak meg hirtelen az életkörülményeik, hogy ők erről egyáltalán nem tehetnek. A Vigyél Haza Alapítvány szívesen gondoskodik életük végéig a kutyákról, de ehhez olyan emberek segítségére van szükség, akiknek számít, hogy ezeknek a nehéz sorsú állatoknak szebb élete legyen.

Most mi is segíthetünk, ha felajánljuk az adónk egy százalékát az alapítványnak, hogy javítsa a kutyusok életkörülményeit, gyógyíttathassa a sérült vagy beteg kutyákat, gondozza, nevelje őket és javítsa az örökbefogadási esélyeiket.

Ez az Életmentő program a sok kicsi felajánláson múlik, amihez mi is könnyedén hozzá tudunk járulni. Ha pedig gondolkoztunk már örökbefogadáson, ennél jobb alkalomra nem is várhatunk, hogy egy életre szóló, hűséges társat kapjunk, aki a mi életünket is színesebbé és boldogabbá teszi. A kutyatartás egy „életre szóló munka”, amit kiváltság betölteni: garantált a feltétel nélküli odaadás, az önzetlen rajongás és a stresszmentes munkakörnyezet! Ments életet!

Adószám: 18196384-1-42

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

További rövid hírek