Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Építész tervezőket, főmérnököket, szaktanácsadókat, projektmenedzsereket, de még építőipari tapasztalattal rendelkező értékesítőket is várnak a munkaadók. Nemcsak felsőfokú végzettségű szakembereket, hanem technikusokat, épületgépészeket, illetve különböző építőipari szakmunkásokat is keresnek a cégek. Az állásportál adatbázisában a mai napon „építőipar” kulcsszóra 65 állásajánlat szerepelt.

A MÉK és a Profession.hu közötti együttműködés lényege az, hogy az építészkamara honlapján kizárólag olyan állások jelennek meg, amelyek érdekelhetik a weboldal látogatóit. Az állásportál garantálja, hogy csak releváns hirdetéseket tesz ki a felületre, így a célközönséget közvetlenül szólítják meg. A Profession.hu már több mint 400 partneroldallal működik együtt, ezeken az „Állásdobozokban” mindenhol az adott oldal látogatói körének megfelelő munkalehetőségek láthatók.

A célközönség megtalálása, közvetlen megszólítása miatt a Profession.hu hazánk leghatékonyabb állásportálja. Az NRC Piackutató Intézet felmérése alapján az itt feladott hirdetésekre érkezett a legtöbb olyan jelentkezés, amely minden kritériumnak megfelelt. A Profession.hu portálra átlagosan 43 ilyen jelentkezés érkezett, a második helyezett állásportálra viszont 18, a harmadikra pedig csak 8.