Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Mátrametál Kft. alumínium csomagolóanyagok gyártásával foglalkozik, a cég kapacitásnövelő beruházásba kezd Sirokon. A vállalat a 3,6 milliárd forintos fejlesztéséhez közel 1,8 milliárd forintos állami támogatást kap.

A Mátrametál Kft. jelenleg 370 főt foglalkoztató nagyvállalat, termékeit 33 országba exportálja. A cég nagy hangsúlyt helyez termékei versenyképességének emelésére és a kutatás-fejlesztésre. A mostani, minőségfejlesztést szolgáló beruházásnak köszönhetően pedig meg tudja erősíteni pozícióját a piacon.

A Nagyvállalati Beruházás Támogatási Program részeként valósul meg a projekt. A Program keretében 160 milliárd forint értékű fejlesztés valósul meg és több mint 2.300 új munkahely jön létre az országban.

Érdemes megnéznünk a jelenleg Heves megyében meghirdetett állásokat, illetve a megyében a gyártás területén kínálkozó lehetőségeket is.

Beruházás indul Sirokon

Bármilyen területen is keresünk állást érdemes a pályázati lehetőségeket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala