Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy több mint 15.500 négyzetméternyi épületegyüttest hoznak létre egy korábbi állattartó telep helyén, hogy kialakítsák Bácsfapusztán az új sertés hizlaldát.

A Bóly Zrt. beruházásában készülő projekt már a szerkezetépítésnél tart, a cél egy 16.500 férőhelyes sertéstelep létrehozása. A gépészeti munkák várhatóan a jövő évben indulnak.

A zöldmezős beruházásban négy darab hizlaló csarnokot, egy-egy szociális épületet (öltözővel, állatorvosi helyiséggel és portával), raktárat és boncoló-égető épületet hoznak létre, illetve kialakítanak 2 darab 8.000 köbméteres hígtrágya tározó medencét is.

Álláskeresés

Ha érdekel minket a mezőgazdaság világa, itt tudjuk átböngészni a jelenleg meghirdetett állásokat, ebben a szektorban az élelmiszeripari fejlesztő mérnöktől a tangazdaság vezetőig számos pozícióra keresnek munkaerőt. Ha Baranyában keresnénk ebben az ágazatban munkákat, akkor kattintsunk ide a hirdetésekért, külön az élelmiszeripari állásokért pedig kattintsunk ide.

Ha képzettségünk szerint keresnénk állást, nézzünk körül így.

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor a következőket érdemes megtennünk:

- nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint,

- aktualizáljuk önéletrajzunkat, és töltsük fel ide,

- kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy értesüljünk a nekünk való új munkákról!

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala