Átadták a Kométa új üzemét

Átadták a Kométa új üzemét

Átadták az olasz családi tulajdonban lévő Kométa 99' Zrt. 1,4 milliárd forintból épült melléktermék-feldolgozó üzemét Kaposváron.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az átadón arról is beszélt, hogy az évi 15 ezer tonna kapacitású üzemben dolgozzák fel a vállalatnál keletkező évi 8 ezer tonna feldolgozható vágóhídi mellékterméket.

"Ezzel a társaságnál 870 ember munkahelye válik biztossá, csökken a környezeti terhelés, fontos alapanyagokhoz jut az állateledel- és takarmánygyártás, a vegyipar és a gyógyszeripar is" - közölte.

Kaposvár másfél évvel ezelőtt kezdődött újraiparosítási programjában meghatározó szerepük van a gépipari, a zöldipari és az élelmiszeripari beruházásoknak. A város elsősorban ezen fejlesztésektől várja a munkahelyek bővülését, a munkabérek emelkedését és a teljes foglalkoztatottság elérését. A somogyi megyeszékhelyen az elmúlt 20 évet tekintve idén áprilisban voltak a legkedvezőbbek a munkanélküliségi adatok. 

Aktuális álláshirdetések

Kaposváron jelenleg ezeket a nyitott pozíciókat találjuk.

Országszerte számos egyéb állás közül válogathatunk: általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg az aktuális álláshirdetéseket.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Ha a jól fizető munkák érdekelnek minket, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Amennyiben még nincs önéletrajzunk, frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket,  öltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

További rövid hírek