Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A KarrierExpo-t idén tavasszal, 2012. március 28-29-én tartják, amelyre várják a munkáltatókat, oktatási-képzési intézményeket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat, hirdetőket.

A rendezvényre meghívják az ÖSSZES hazai felsőoktatási intézmény alap- és mesterszakos végzős hallgatóját és diplomásait, és arra számítanak, hogy több mint 40 felsőoktatási intézmény legalább 8-10.000 álláskeresője vesz részt a kétnapos rendezvényen.

Kiállítóként sztenderd szolgáltatások mellett, számos „személyre szabott” megjelenési/hirdetési lehetőség közül is választhat. Kiemelten ajánlják figyelmébe a KarrierBingo-t, ami szórakoztató formában segíti a munkaadók és az álláskeresők kapcsolatfelvételét és az állásbörzén történő kiválasztást támogató RapidRandi Terminált. A Terminál lehetővé teszi a foglalkoztatók számára, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több személyes interjú alapján választhassák ki az álláskeresők közül azokat, akiket a kiválasztási folyamatukban való további részvételre invitálnának. A RapidRandi Terminál sikerességét mutatja, hogy 2011. őszén két nap alatt 2000 percnyi éles interjú zajlott, 13 munkaadó és 200 tudatos, motivált álláskereső részvételével.

A KarrierExpo idei újításainál a személyes találkozásokra, a kapcsolatépítésre helyeztük a hangsúlyt. Az első nap végén, a Welcome KoktélParty keretében a kiállítók egymás közötti, illetve egyetemi kapcsolatépítésére nyílik kivételes lehetőség. Az állásbörzét záró Get2Gether programunkon pedig a vállalatok képviselői és az álláskeresők találkozhatnak kötetlen formában. Kihagyhatatlan lehetőség ez a végzett hallgatókkal való találkozásra, hiszen ők munkaidőben nem tudnak ellátogatni az állásbörzére.

A KarrierExpo egyedülálló alkalom arra, hogy az elsők között találkozhasson személyesen a munkaerőpiacra éppen kilépő álláskeresőkkel és ennek köszönhetően a legrátermettebb kollégákat választhassa ki a vállalata számára.

Megjelenése megtervezésében, kérdései, észrevételei esetén kollégáink örömmel nyújtanak segítséget – akár telefonon, akár személyesen.

Budapesti Corvinus Egyetem - Rendezvény Iroda
Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 8.
Tel./fax: 1/482-5577
mobil: 30/279-7432
e-mail: karrierexpo@uni-corvinus.hu
honlap: http://www.karrierexpo.hu

KarrierExpo a Facebookon is!

KarrierExpo a Facebookon is!