Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az adatelemzéssel foglalkozó amerikai Cloudera 3 milliárd forintból bővíti magyarországi irodáját, ezzel a világon a második legnagyobb fejlesztő központját hozza létre itt – ismertette Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A beruházásnak köszönhetően 1100 négyzetméterrel nő a budapesti iroda és 250 új munkahely létesül 2019 végéig, ezért a kormány 605 millió forinttal támogatja a bővítést - tette hozzá.

250 új munkahely a szoftveriparban - IT, munkahelyteremtés, képzés

Kiemelte, hogy a Cloudera bővítése magyar egyetemi együttműködéssel valósul meg, a kormány stratégiai gazdasági szereplőnek tekinti a fiatalokra építő szoftverfejlesztő vállalatokat. Tom Reilly, a Cloudera vezérigazgatója felidézte, hogy egy amerikai gazdasági magazin szerint a világgazdaságot ma már nem az olaj, hanem a technológiai tudás határozza meg. Hozzátette, hogy a mindennapokban használt eszközök világméretű hálózatba kapcsolódva hatalmas adatmennyiséget hoznak létre, ezek elemzésével pedig új piaci igények ismerhetők fel, és korában nem létező szolgáltatások jöhetnek létre.    

Sógor Áron, a Cloudera Hungary igazgatója hangsúlyozta, hogy Magyarországon egyre inkább érdemes befektetni, és reményét fejezte ki, hogy a bővülő iroda a technológiai fejlődés meghatározó vezetőit fogja képezni. A fejlesztést mérföldkőnek nevezte a cég történetében, hozzátéve, hogy a Cloudera nagy hangsúlyt fektet a tehetségek felkutatására.    

Nézzük, az IT területén ezen a héten hol várják a szakemberek jelentkezését!

Programozó, fejlesztő: 436 álláslehetőség

Rendszerüzemeltető, karbantartó: 210 álláslehetőség

Projektmenedzsment: 148 álláslehetőség

IT tanácsadó, elemző, auditor: 127 álláslehetőség

Tesztelő és tesztmérnök: 104 álláslehetőség

Hálózati és rendszermérnök: 96 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, jelentkezzünk minél több helyre és figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha pedig leendő munkaadónkról tájékozódnánk, nézzünk szét itt a hiteles információkért.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék:IT, szoftveripar, munkahelyteremtés, képzés, Budapest