Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A telekommunikációs cég a családdá válás kiemelten fontos időszakában 16 hetes fizetett szabadságot biztosít a szülői szabadságot igénybe vevő fél partnere számára is. Ha az anya veszi igénybe a szülési szabadságot, akkor az apa részére, ha az apa veszi igénybe a szülési szabadságot, akkor az anya részére. A program célja, hogy mindketten otthon lehessenek életük egyik legfontosabb feladatánál. A Magyarországon idén nyáron induló program keretében a többlet kedvezményt akár örökbefogadó szülők is igénybe vehetik. 

2025-re a Vodafone szeretne lenni a világ legjobb munkahelye a nők és a férfiak számára egyaránt–így szól a vállalat ambiciózus, globális célkitűzése a következő öt évre. A vállalat március elején jelentette be legújabb esélyegyenlőségi kezdeményezése hazai elindítását, amelynek keretében az újdonsült családoknak nyújtanak nem mindennapi támogatást. 

A cég esélyegyenlőségi programjai során minden kollégának azonos lehetőségeket kínál a karrier és a családi élet terén egyaránt.

A Vodafone ennek érdekében idén júliustól a szülői szabadságra távozó fél partnere számára is 16 hét, 100 százalékos fizetett szabadságot biztosít gyermekük születését követően. A vállalat mindezeken felül a szülési szabadságon lévő kollégái juttatását kiegészíti a gyermekgondozási támogatás és a szülési szabadság előtti munkabér különbözetével. A programcélja, hogy senkinek se kelljen lemondania az együtt töltött időről a gyermek születését követő érzékeny időszakban. A kezdeményezés feltételei vonatkoznak az örökbefogadó szülőkre is. 

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta, a vállalat is felismerte azt a problémát, amelyre az elmúlt évek kutatásai felhívják a figyelmet: míg a nők a karrierjükben érezhetik úgy, hogy nem tudják igazán megmutatni, mire képesek, addig a férfiak ugyanezt élhetik át, amikor bővül a család. „Négy gyermekes anyukaként és vállalatvezetőként pontosan tudom, milyen sok múlik azon, ha egy munkahely támogatóan áll a családalapításhoz, és nem várja el, hogy az ember kompromisszumot kössön a szakmai fejlődése és a magánélete között. Mi a Vodafone-nál hiszünk abban, hogy mindenkit azonos lehetőségek illetnek meg” –mondta a vállalatvezető.

Amennyiben a Vodafone-nál szeretnénk elhelyezkedni, ezek az állások nekünk szólnak. 

Ha a telekommunikáció egyéb területén keresünk munkát, itt érdemes szétnéznünk. 

A munka-magánélet egyensúlyát ezekkel az állásokkal biztosan tartani tudjuk. 

Aktuálisan az anyagi biztonság élvez prioritást számunkra? Itt válogathatunk a jól fizető munkák között, itt pedig a külföldi lehetőségek várnak minket. 

Ha más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk személyre szabott beállításaink szerint a legfrissebb állások között. 

Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. 

Maradjunk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a legújabb állásajánlatokról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, telekommunikáció, család, szabadság