100 új munkahely Dunaföldváron

2018. november 12. Forrás: MTI/Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Átadták a higiéniai papírtermékeket gyártó Vajda Papír Kft. 15 milliárd forintos beruházással elkészült gyárát Dunaföldváron. Nézzük a részleteket!

Önnek ajánlott állások

A létesítmény avatásán Varga Mihály pénzügyminiszter a cég beruházását méltatva azt mondta: a Vajda Papír Kft. példája mutatja, hogy nem csak az információ-technológiai szektorban és az autóiparban lehet sikereket elérni, hanem a papíriparban is.

Vajda Attila, a cég ügyvezető igazgatója közölte: a kft. zöldmezős beruházással 18 hektáros területen hozta létre 26 ezer négyzetméteres üzemét, ahol mintegy 35 ezer tonna papíralapanyagot gyártanak. Ezzel az alapanyag-szükséglet felét önállóan állítja elő a cég, és hazai feldolgozó kapacitása 100 ezer tonnára nő.

100 új munkahely Dunaföldváron - munka, papíripar, Dunaföldvár

Ismertetése szerint az üzemben olyan technológiai újításokat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően a gyártási folyamat a lehető legkisebb környezeti "lábnyomot" hagyja maga után. A cellulóz ipari felhasználásra telepített erdőkből származik, csökkentették az ipari víz mennyiségét, és a villamosenergia-szükségletet teljes egészében zöld energiából állítják elő. A kft. százzal bővíti 230 fős hazai létszámát, és összesen 500 dolgozót foglalkoztatnak - mondta a cégvezető az MTI-nek. Jelezte: a vállalat készül a dunaföldvári kapacitás növelésére.

Az 1999-ben alapított társaság meghatározó a higiéniai, háztartási papírtermékek hazai piacán, termékeik önálló márkák mellett a nemzetközi kereskedelmi láncok saját márkáiban jelennek meg. A kft. eddig összesen 30 milliárd forintot fordított beruházásokra; 2013-ban létrehozta a Vajda-Papír Skandinávia nevű céget, amelynek norvégiai üzeme 25 ezer tonnás kapacitással működik.

A hazai vállalkozás 2017-ben 19,7 milliárd forint nettó árbevétel mellett 124 millió forint adózott eredményt ért el. Vajda Attila az MTI-vel közölte: idei várható árbevételük 26 milliárd forint lesz, 2019-ben pedig a dunaföldvári termelésnek köszönhetően húsz százalékkal haladja majd meg a 2018-ast. A Vajda Papír norvég vállalatánál a tavalyi 35 millió után idén 45 millió eurós árbevétellel számolnak.

Ha Tolna megyében keresünk állást, ezek a munkák érdekelhetnek bennünket, a gyártás, termelés területén pedig ide kattintva találhatjuk a nyitott pozíciókat. 

Pályakezdőként ide várnak bennünket, tapasztalattal ezekre az állásokra jelentkezhetünk.

Középiskolai végzettséggel közel 6000 munkalehetőség közül válogathatunk, diplomásként pedig még ennél is több opciónk van arra, hogy megtaláljuk a nekünk való munkát.

Amennyiben a kiemelkedő bérezés a legfontosabb számunkra, itt találhatjuk meg a számításunkat.

Szemezgessünk a fentiekből, és jelentkezzünk a lehetős legtöbb helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

Címkék: munka, munkahely, papíripar, beruházás, Dunaföldvár

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu