Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Átadták a hűtőberendezéseket gyártó dán vállalat egyetlen anyaországán kívüli, csongrádi üzemében a kibővített új megmunkáló- és raktárépületeket, amelyben modernizálták a gyártási technológiát, továbbá a mintegy 100 fős létszámbővítés keretében kutatás-fejlesztési munkahelyeket is létrehoztak. Mindezek eredményeként a magyarországi üzemben háromszorosára növekedik a borhűtők gyártási kapacitása.

A több mint fél évszázados hagyományokkal és tudással rendelkező dán Vestfrost hűtőszekrények és fagyasztók gyártásával, értékesítésével és fejlesztésével foglalkozik. Egy 2600 főt foglalkoztató családi vállalatcsoport részeként a cég a világ 100 országába szállít professzionális hűtőberendezéseket és fagyasztókat ételek és italok tárolására, emellett egészségügyi felhasználásra, többek között vakcina tárolásra is kínál speciális megoldásokat. A dán vállalat egyetlen Dánián kívüli gyártóegysége a magyarországi üzem.

A csongrádi Frigolux felvásárlásával 2010-ben jött létre a Vestfrost Zrt., amely kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtők és mélyhűtők, azok kiegészítői, valamint egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A több évtizedes gyártási tradícióra épülő, de a legmodernebb gyártóberendezésekkel kiegészülő technológia alkalmazásával a hazai gyár termékei 100%-ban környezetbarát alapanyagokból készülnek, és elsősorban üdítőital forgalmazók számára kerülnek értékesítésre.

A vállalat legújabb 4,4 milliárd forint összköltségű, közel 100 új munkahelyet teremtő fejlesztése a hiányterméket jelentő, ugyanakkor dinamikusan fejlődő piaccal rendelkező borhűtők gyártását érinti. Mostantól a beruházás, illetve a technológia fejlesztés eredményeként háromszorosára növekedik a termelés, bővül a raktározási kapacitás, valamint kutatás-fejlesztési tevékenységek is megjelennek majd a csongrádi telephelyen.

Amennyiben a gyártás, termelés területén keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

A szakembereket más iparágakban is várják, ezért érdemes figyelnünk ezekre a lehetőségekre is:

Szakmunka: 1808 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 940 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 794 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 724 álláslehetőség

Mérnök: 676 álláslehetőség

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat, és keressünk a legfrissebb állások között is.

Ha nem akarunk lemaradni egyetlen nekünk való munkáról sem, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor értesülhetünk a legújabb állásajánlatokról.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, beruházás, gyártás, Csongrád,