Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák és állásajánlatok
24 db találat
Szűrés
-
Novohost rendszer használata Étel és italkínálatunk teljeskörű ismerete Á la carte ebédeltetésben és vacsoràban való felszolgálás éttermünkben Asztalok megterítése és leszedése Rendelések felvétele és felszolgálása Vendégekkel való kommunikáció Vendégpanaszok hatékony kezelése Fi...tegnap 23:40
-
A szakmai elvárások és a megrendelői igények alapján az asztalos és faipari munkákat precízen kivitelezed Ellenőrzöd az elkészült termékeket, kijavítod a felmerülő hibákat Teljes k&...ma 05:15
-
Szakácsot keresünk az inárcsi Bagolyvárba a 2 állandó szakács kolléga mellé. A'la carte étterem vagyunk amihez tartozik egy 35 szobás vendégház is. A munkaidő reggel 10 órától este 22 óráig tart. Bejelentett, hosszú távú munkáról van szó. A bérezés 33.000-35.000 Ft/nap (tudástól...ma 00:45
-
Konyha teljeskörű irányítása. Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása. Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése) Számítógép felhasználói szintű ismerete. Beosztás kész...tegnap 18:45
-
Az Ebatta étterem Százhalombattán SZAKÁCSOT keres! - húsok és egyéb nyersanyagok ismerete, profi előkészítése - fritőz, rostlap, tésztafőző használata - raktárkezelés, leltározás - munkakörnyezet rendben tartásaápr. 26.
-
A’la carte étlap ételeinek elkészítése, menü főzése, a konyhafőnök által kiosztott konyhai feladatok elvégzése.ápr. 26.
-
Feladatok: - Ala'carte kiszolgálás, - Pizzaszakács munkakör ellátása - Rendezvények lebonyolítása.ápr. 26.
-
konyhai, előkészületi feladatok elvégzése, ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján, tálalási feladatok ellátása, promóciók támogatása, lefőzése, tálalása, higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása. HACCP dokumentáció...ápr. 25.
-
A fő szempont a minőségi ételkészítés és magas higiéniai elvárások betartása. Konyhafőnök munkájának támogatása. Konyhai berendezések üzemeltetése, használata.ápr. 25.
-
Napi operatív munkák elvégzés, a tálalók kollégák szakmai segítése, napi főzés és gyártáshoz tartozó élelmiszer biztonsági papírmunka elvégzéseápr. 24.
-
ételeink nagy mennyiségben, receptúra szerint történő elkészítése nyersanyagok előkészítése, feldolgozása nagykonyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata a magas higiéniai követelményrendszer betartásaápr. 24.
-
büfék elkészítése, tálalása a la carte ételek készítéseápr. 23.
-
Minőségi előkészített anyagokból való főzésápr. 23.
-
Ráckevén családi vállalkozásként 17 éve működő A'la carte éttermünkbe keressük önállóan dolgozni tudó kollégáinkat. Feladatok: - ételek előkészítése, elkészítése, tálalása - áruátvétel - munkaterület tisztántartása - HACCP betartásaápr. 23.
-
Nyersanyagok feldolgozása, előkészítése Ételek elkészítése, tálalása, receptúrák követése Alapanyagok készletezése, fogyások nyomon követése Nagykonyhai gépek (sütők, sokkoló, rostélyok stb.) biztonságos működtetése. Munkaterület és eszközök rendben és tisztán tartása Együttműköd...ápr. 23.
-
Főbb feladatok: -Meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése -Konyhai berendezések üzemeltetése, felelősségteljes használata -Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása -Konyhai higiénia- és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása -A konyhai Csapat koordinálása ...ápr. 22.
-
Újhartyánra,a Tomi konyhájába,Étel házhozszállítással foglalkozó konyhánkra keresünk önállóan (is) dolgozni tudó szakácsot! A’la carte ételek készitése, napi menühöz előkészületek, diszpécserrel folyamatos kommunikálás az ételek kiszállítási sorrendjéről, tavasszal és nyáron a te...ápr. 22.
-
A Don Pepe budaörsi éttermébe keresünk szakképzett kollégát - szállást tudunk biztosítani. Szakács: Bérezés megegyezés szerint a feladatok: ételek elkészítése, tálalása egy jól felszerelt konyhán, kézilányok és mosogatók segítségével természetesen bejelentéssel és személyzeti étk...ápr. 21.
-
Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés. A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart, havi 15-16 nap.ápr. 20.
-
-Gyors éttermi ételek készítése -Takarításápr. 19.
-
- Napi menü készítése - A’la carte étlap ételeinek készítése - Munkaterület, eszközök tisztántartása - Árurendelés összeírásaápr. 19.