Rendezvények állás, munka

6 db találat
 • Rendezvényszervező

  Budapest
  Rendezvények teljes körű szervezése és lebonyolítása Kapcsolattartás ügyfelekkel Rendezvény koncepciók megálmodása Költségvetések tervezése, nyomonkövetése Árajánlatok készítése Rendezvények előkészítése és megvalósítása (ügyfé.
 • Program koordinátor

  Budapest
  a program menedzsment csapat munkájának támogatása / a program menedzser napi szintű támogatása erőforrás menedzsment folyamatainak szervezése és program ütemtervkezelés függőségek feltárása, a programban résztvevő streamek munkájának összehangolása, koord.
 • Konferencia - és oktatásszervező

  Budapest, IX. kerület, Könyves Kálmán krt. 11.
  Cégünk által szervezett konferenciák, továbbképzések előkészítése és szervezése Képzések teljes körű lebonyolítása cégünk előadótermében és más helyszíneken Jelentkezők fogadása, kiszolgálása, résztvevők adminisztrációja Résztvevők folyamatos tájék.
 • Rendezvényszervező

  Szombathely, Rohonci u. 3.
 • Promóció- és rendezvényszervező

  1118 Budapest, Hegyalja út 44.
  - promóciók és fesztivál megjelenések teljes körű szervezése, adminisztrálása és helyszíni koordinációja - promóciós staff betanítása, tréningelése, ellenőrzése - kapcsolattartás az ügyfelekkel és az alvállalkozókkal- árajánlatok készítése- promóciókhoz.
 • Rendezvényszervező

  Rugalmas munkavégzési hely
  Rendezvény és esküvői ajánlatok készítése, rendezvények értékesítése Rendezvények és a’la carte lebonyolításában való aktív részvétel Partnerekkel, érdeklődőkkel és alvállalkozókkal folyamatos kapcsolattartás Hétköznapi és hétvégi munkavégzés (heti.
Egyéb munkalehetőségek Vendéglátás, Hotel, Idegenforgalom kategóriában