-

Felbolydult az álláspiac

Az aktív álláskeresők túlnyomó többségének jelenleg is van munkája, de folyamatosan figyelik a kínálatot. Nézzük meg a Profession.hu legújabb kutatásának eredményeit!

2018.05.18.
-

Milyen lesz a jövő munkahelye?

Egyre fejlettebb technológiák állnak rendelkezésre a munkahelyi teljesítmény mérésére és a viselkedés előrejelzésére. Nézzük!

2018.04.10.
-

Csocsóasztal és masszázsszék – miért fontos a jó munkakörnyezet?

Egyre több munkáltató ismeri fel a munkakörnyezet jelentőségét a dolgozók bevonzásában és megtartásában.

2018.04.13.
-

Jelentős béremelés a hiányszakmákban

A Profession.hu utánajárt, melyek azok a munkakörök, ahol a munkaerőhiány miatt leginkább nőttek a nettó bérek az elmúlt évben. Nézzük a részleteket!

2018.04.04.
-

A legkiválóbbnak lenni

Kiemelkedő munkakörülmények, valódi csapatszellem, tehetséggondozás, vezetőképzés, nemzetközi karrierlehetőségek – csak néhány jellemző mindabból, amit a JTI Hungary Zrt. TOP Employer Hungary minősítéssel díjazott kiváló munkahelyként nyújtani tud. (X)

2018.03.20.
-

Kinek a munkáját veszik át a robotok?

A mesterséges intelligencia térnyerése egész iparágakat alakíthat át. Mely munkakörök szűnhetnek meg és milyen sebességgel közelít a robottechnológia?

2018.03.01.
-

Egy jó munkahely a legjobb ellenszer a kiégésre

A munkahelyi kiégés jellemző manapság. Fontos, hogy a munkáltatók és a munkavállalók is tisztában legyenek azzal, hogyan előzhető ez meg.

2018.02.12.
-

A munkáltatók nem támogatják a sportolást

A Profession.hu aktuális kutatásában utánajárt, mennyi stressz ér minket a munkahelyünkön. Keveset sportolunk, sokat kávézunk – nézzük a részleteket!

2018.03.13.
-

Először a középpontban az álláskeresői igények

A Mobil Munka telefonos applikáció megújul, és megteszi, amit mások még nem mertek: a fizetést és a juttatásokat helyezi fókuszba!

2018.02.22.
-

Mennyi az annyi? Fizetésemelések a kereskedelemben

Jól indult az év: a nagyobb áruházláncok mind jelentős béremeléseket jelentettek be. Nézzük, hol a legjobb most dolgozni?

2018.01.26.