Karrierépítés

Tanulás a munkahelyen – így aknázzuk ki!
2021. február 26.

Tanulni jó – vélik sokan. De mit tegyünk, ha napi feladataink mellett a munkahelyi tréning inkább púpnak tűnik a hátunkon? Szemléletformálásra fel!

Visszatérés szülés után? Mindenkinél máskor jön el az ideje
2021. február 22.

Mikor térjen vissza az anya a munkába? Ahány család, annyi megoldás.

Távol a társaságtól: ilyen extrovertáltként a távmunka
2021. február 23.

A járványhelyzet miatt sokan kényszerültek otthoni munkavégzésre, olyanok is, akiknek a lételeme a pörgés és a társas környezet. Extrovertált fiatalokat kérdeztünk arról, hogyan élik meg a bezártságot.

Beilleszkedés online – így lesz zökkenőmentes!
2021. február 18.

Megtalálni a helyünket egy új munkahelyi közegben nem mindig gyerekjáték, az otthoni munkavégzés közepette pedig kifejezetten nagy kihívás lehet. Segítünk!

Technológus

SONEAS Vegyipari Kft.

Pénzügyi asszisztens

Reflexshop Kft.

Hová tűnt a motivációnk?
2021. február 05.

Az új év lendülete után a február sokaknál hoz megtorpanást a célok felé vezető úton. Szakértő segítségével jártunk utána az okoknak és a lehetséges megoldásoknak.

Pénzügyi tervezés – kezdjük tudatosan az évet!
2021. január 29.

Ha szeretnénk átlátni és végre tudatosan kezelni pénzügyeinket, használjuk ki az új év adta lehetőséget, és tervezzünk okosan! Mutatjuk, hogyan!

Nézeteltérések a felettesünkkel? Így kezeljük!
2021. január 22.

Előbb-utóbb mindannyian szembesülünk munkahelyi konfliktusokkal. Mit tehetünk akkor, ha a felettesünkkel adódnak nehézségeink?

KKV vagy multi? Mi alapján döntsünk?
2021. február 03.

Mik a fő különbségek a KKV-k és a multinacionális cégek között? Honnan tudhatjuk, hogy melyik környezetben éreznénk jobban magunkat? Szakértő segít.

Otthoni munkavégzés: számoljunk le a frusztráltsággal!
2021. január 28.

Az otthoni munkavégzés közel egy éve vált sokunk számára mindennapossá. Mi tegyünk, ha a kezdeti kényelemérzetet mára felváltotta a frusztráltság? A szakértő elárulja.

Évtervezés hatékonyan
2021. január 21.

Célokat papírra vetni nem nagy ördöngösség, az igazi próbatétel a megvalósítás során vár ránk. Lássuk, mit kell tennünk a siker érdekében!