-

5 ok, amiért nem sikerül az állásinterjú

Egy sikertelen állásinterjú után mindig felmerül a kérdés, hogy mi állhatott a kudarc hátterében. Feltérképeztük az okokat!

2017.10.25.
-

Így interjúzzunk értékesítő pozícióra!

Az értékesítői pozícióra történő állásinterjú trükkös, hiszen saját tehetségünket kell „eladnunk”, a jutalom pedig nem más, mint az álomállás!

2017.10.24.
-

Félénk vagyok, de új munkahelyet akarok

Nem mindenkinek megy könnyen az ismerkedés, a bemutatkozás, az idegenekkel való beszélgetés. Mit tegyünk, ha introvertált típusként úgy érezzük, esélyünk sincs a hangos, laza extrovertáltak között?

2017.10.24.
-

Állásinterjú, több körben

Ha túljutottunk az állásinterjú első körén, magabiztosan készülhetünk a következő fordulókra. Hogy mire ajánlott odafigyelnünk, az cikkünkből kiderül.

2017.10.19.
Housekeeping Supervisor

HUNNIA HOTELS KFT.

Személyi asszisztens

ALDI MAGYARORSZÁG ÉLELMISZER BT.

-

Rosszul sikerült az állásinterjú – van még esélyem?

Bárkivel előfordulhatnak kisebb-nagyobb bakik egy fontos állásinterjú során. Ha úgy érezzük, rettenetesen sikerült a találkozó, talán még akkor sincs minden veszve. Lássuk, mit tehetünk!

2017.10.17.
-

Testbeszéd az állásinterjún

Öntudatlan, ezért nehéz észrevenni, ha hibás. Utánajártunk, hogyan javíthatunk a testbeszéden!

2017.10.04.
-

Így készüljünk fel az angol állásinterjúra!

Konkrét kérdés-és válaszmintákat állítottunk össze, hogy ne érjen meglepetés!

2017.09.26.
-

Így beszéljünk a jövőről

Céljaink és karrierterveink valamennyi interjúztatót érdeklik. De mennyit áruljunk el ezekről? Lássuk a szakértő tanácsait!

2017.10.05.
-

Ezekre figyeljünk oda a telefonos állásinterjún

Egyre gyakoribb, hogy hatékonysági vagy épp földrajzi okokból az első személyes interjút egy telefonos kör is megelőzi. Hoztunk pár tippet, melyekkel gond nélkül vehetjük az akadályokat!

2017.09.26.
-

Ezt viseljük az állásinterjún

Az állásinterjún nem csak szakmai hitelességünk számít, megnyerő megjelenésünkkel is lépéselőnyhöz juthatunk a többi jelölttel szemben. Mutatjuk hogyan!

2017.09.21.