Logisztikai ügyintéző/adminisztrátor

ENSI Kft.

Budapest

Ipari méretű épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó vállalatunkhoz

LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ ÉS ADMINISZTRÁTOR

munkatársat keresünk

 

Munkavégzés helye: Budapest - Groupama Aréna

Az ENSI Kft. közel 30 éve elismert és stabil épületgépészeti mérnöki és kivitelező vállalat. Különböző díjjakkal ismerték el munkánkat az évek során többek között a budapesti Telekom és T-Systems Közös Székházért, a budapesti FTC Stadionért (Groupama Aréna) vagy a szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpontért is.

Eredményeink elérésében óriási szerepe van a jól összekovácsolódott csapatunknak, akik teljes bedobással végzik a munkájukat. Idén is nagyszabású tervek előtt állunk, így a csapatunkat is erősítjük a céljaink elérése érdekében.

Erősítsd velünk ezt a csapatot!

Legfontosabb feladatod a különböző logisztikai nyilvántartások, kimutatások és dokumentációk naprakészen tartása. Rajta kell tartanod a figyelmed a projekthelyszínekre kiérkező anyagok nyilvántartásán, folyamatos kapcsolatban kell lenned az építési asszisztensekkel. Ismerned kell a beszállítóinkat mivel napi szinten egyeztetni fogsz velük az aktuális szállítások megerősítése kapcsán. Nyomon követed a megrendelés nyilvántartásokat, a szállításokat.
Fontos, hogy átlásd a komplett osztály felépítését, a feladatokat és azt, hogy miért fontos a határidők betartása.
Folyamatosan informálod a vezetőd a napi nyilvántartásokról, a kiszállítások állapotáról.

Mit teszünk mi azért, hogy a fenti feladatokat a lehető legjobb tudásod szerint el tudd végezni? Segítünk az ehhez szükséges tudás elsajátításában.
Nem dobunk be a mélyvízbe, először megtanítunk úszni!  Utána viszont magasfokú önállósággal végezheted a munkád.
Eredményességedet egy teljeskörű betanulással, alapképzéssel segítjük, hogy átlásd a belső folyamatainkat, cégünk felépítését és a feladataid részleteit. A jól elvégzett munkádért cserébe a versenyképes fizetés mellett számos juttatásban részesülhetsz.

Amennyiben rendelkezel a múltban bizonyítottan jó eredményekkel, képes vagy keményen és kitartóan dolgozni nálunk hosszú távon megtalálod számításaid.


Várjuk jelentkezésed!

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Adminisztrátor, Dokumentumkezelő
  • Szakmai asszisztens
  • Szállítás, Beszerzés, Logisztika
  • Logisztikai ügyintéző, adminisztrátor
LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ ÉS ADMINISZTRÁTOR
ENSI Kft.
Budapest