Baumetall Design Kft.
Lemezmegmunkálással foglalkozó magyar-német tulajdonú szolnoki gyárunkba keressük gépkezelő, összeszerelő  kollégáinkat egy kiváló, kis létszámú csapatba, ahol lehetőséged van a legkorszerűbb technológiával, magas minőségben gyártani a világ különböző pontjain található projektjeinkre.
Mérnöki- és kiviteli tevékenységünk alatt létesített épületek több alkalommal is beválasztásra kerültek a "TOP10 Amazing Buildings" listájába. Mind a hazai, mind a nemzetközi sajtóban több alkalommal szerepeltek munkáink, melyek a "baumetall" weboldalunkon megtekinthetőek.
Bővülő csapatunkba

Gépkezelő, összeszerelő

munkatársat keresünk.

Hirdetés szövege:

  Lemezmegmunkálással foglalkozó magyar-német tulajdonú szolnoki gyárunkba keressük gépkezelő, összeszerelő kollégáinkat egy kiváló, kis létszámú csapatba, ahol lehetőséged van a legkorszerűbb technológiával, magas minőségben gyártani a világ különböző pontjain található projektjeinkre.

  Mérnöki- és kiviteli tevékenységünk alatt létesített épületek több alkalommal is beválasztásra kerültek a "TOP10 Amazing Buildings" listájába. Mind a hazai, mind a nemzetközi sajtóban több alkalommal szerepeltek munkáink.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  Két műszakos munkarend vállalása

  Nagyfokú precizitás

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  Fémmegmunkálásban szerzett tapasztalat

  Magas színvonalú termékelőállításban szerzett tapasztalat

  Önálló munkavégzés

Amit kínálunk:

  A világ vezető építőmérnökei által megtervezett épületeken dolgozhatsz egy folyamatosan fejlődő csapat tagjaként, amivel együtt jár a megbecsülés, a családi légkör, a pontos elszámolás és nem utolsósorban a tervezhető szabadidő és jövő.

Állás, munka területe(i):

 • Fizikai, Segéd, Betanított munka
 • Gépkezelő
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • Mindegy, vagy nem igényel tapasztalatot

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

5000 Szolnok, Nagysándor József út

Egyéb juttatások:

éves bónusz / mozgóbér