Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Cikksorozatunkban sorra vesszük a munkakörönként legfontosabb felvételi szempontokat. Vagyis ezekkel a konkrét jellemzőkkel mindenképpen rendelkeznünk kell, hogy megszerezzük a megpályázott állást. Nézzük most a HR-es és munkaügyi állásokkal kapcsolatos elvárásokat!

A 7 LEGFONTOSABB JELLEMZŐ, HA HR-ES MUNKAKÖRBEN HELYEZKEDNÉNK EL:

1. Önállóság és kiváló problémamegoldó képesség

Nagyon fontos ebben a munkakörben, hogy képesek legyünk önállóan működni, a saját felelősségi területünkön belül döntéseket hozni. Ahogy az is elvárás, hogy kritikus helyzetekben, illetve időprés esetén is maximálisan helyt tudjunk állni.

2. Erős csapatszellem és empátia

AHR munkatárs elsődleges ügyfelei a cégnél dolgozó munkatársak, ezért lényeges az is, hogy nyitott, empatikus, türelmes, segítőkész hozzáállásunk legyen a többiekhez. Az sem hátrány, ha kifejezetten jó kapcsolatokat építünk ki a kollégákkal - mondjuk egy jó kávé mellett.

3. Megfelelő szakmai rutin, elköteleződés a szakma irányába

Ebben a munkakörben fontos szempont, hogy a HR minél több területén valamilyen szintű tapasztalattal rendelkezzünk. Ha egyelőre még nem így van, legyünk rá nyitottak és törekedjünk rá. Gondolunk itt többek között a keresés illetve a kiválasztás, a fejlesztés, a motiváció és elkötelezettség növelés, valamint a HR kontrolling területeire is, hiszen ez vihet bennünket tovább a szakmai fejlődés és az előléptetés irányába.

TÖBB MINT 300 MEGPÁLYÁZHATÓ HR-ES ÁLLÁSLEHETŐSÉG ITT!

4. Kiváló kommunikációs képesség és magabiztos nyelvtudás

Aközös hullámhossz megtalálásához elengedhetetlen a magas szintű kommunikáció. Illetve a nemzetközi üzleti környezet miatt sok cégnél szükséges elsősorban az angol nyelv ismerete, és annak magabiztos használata.

Ez a 7 legfontosabb elvárás egy HR-es állásinterjún

5. Analitikus képesség

AkiválóHR-es azt is természetesnek veszi, hogy értenie kell bizonyos kontrolling feladatokhoz: értelmezi és elemzi az adatokat, átlátja a tendenciákat, azokból megfelelő következtetéseket von le, amit majd beépít a saját munkájába.

6. Megbízhatóság és precizitás

A munkakör egyik fő jellemzője a tökéletes diszkréció mellett az is, hogy precíz, alapos munkát végezzünk.

7. 360 fokos érdeklődés

Elvárás továbbá tőlünk az is, hogy ne csak a HR terület iránt, hanem a teljes cég működése, az üzleti kihívások, és a többi társosztály, partnercég környezete irányába is mutassunk érdeklődést.

NÉZZÜK, MIT ÉRDEMES MÉG TENNÜNK, HA KERESSÜNK A NEKÜNK VALÓ ÚJ ÁLLÁST!

- Pályázzunk minél több helyre, töltsük fel önéletrajzunkat ide, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést a legfrissebb álláslehetőségről.

- Ha eddig nem tettük meg, akkor itt az idő aktualizálni az önéletrajzunkat! Megbízható segítséget itt találunk: ezzel a díjnyertes önéletrajz-készítő alkalmazással most ITT könnyedén összeállíthatunk egy hatékonyabb pályázatot. Letölthető önéletrajz mintákat pedig ITT találunk!

- Lépjünk még egy szinttel feljebb: töltsük le okostelefonunkra ezt a vadonatúj alkalmazást, hogy a lehető leggyorsabban reagálhassunk a nekünk való állásokra. Sokszor a gyorsaság is számít, nem is keveset, éljünk a lehetőséggel! Közvetlenül a telefonunkról pályázhatunk a meghirdetett állásokra, csak be kell lépnünk az alkalmazásba a profession.hu oldalon regisztrált adatainkkal.

A legfontosabb, hogy mindig tartsuk a szemünket a friss álláslehetőségeken! A fentiekkel felvértezve magunkat nézzünk körbe ITT és ITT is!

Készítette: Posta Renáta

Címkék: HR, munkaügy, álláskeresés, állásajánlat