Új irodába költözött a Profession.hu. Az állásportál tavasszal a Ringier Axel Springer Media AG nemzetközi online portfoliójának része lett. A Profession csaknem száz munkatársa az új tulajdonoshoz kerülés után egy ideig még a korábbi irodaházban dolgozott, és már időszerű volt a költözés.

A XII. kerületi Krisztina Palace irodaházban rendezte be a Profession.hu az új "bázisát", a december 12-én átadott és birtokba vett iroda 900 négyzetméteres.

Természetes anyagok, téglafalak, faburkolatok, hófehér és pasztellszínek, zöld növények és sok-sok természetes fény összessége adja az iroda meleg, barátságos hangulatát.

Csodaszép irodába költözött a Profession.hu

Színes konyhai dekoráció

Csodaszép irodába költözött a Profession.hu

Az irodába érkezőket a Profession.hu filozófiája fogadja: "True JOB always worth the wait."

Csodaszép irodába költözött a Profession.hu

Az egyik tárgyalóban DiCaprio klasszikus képe teremti meg az alaphangulatot.

Csodaszép irodába költözött a Profession.hu

A fekete oszlopokra írni, rajzolni lehet.

Csodaszép irodába költözött a Profession.hu

Fénymásoló és pihenő sarok. A kényelmes boxokba el lehet vonulni pár percre.

Kényelmes, modern bútorok várják a dolgozókat, két konyhát is kialakítottak, kávézó és popcorn automata szolgálja a munkatársak kényelmét. A pihenőszobában masszázsszék, babzsákok és csocsóasztal található, a munkaállomások közötti tágas térben pedig akár megbeszéléseket is folytathatnak a kanapékon és puffokon ülve. Emellett több tárgyaló is a rendelkezésükre áll. Az irodaházban biciklitároló és zuhanyzási lehetőség is van - azoknak, akik bringával járnak munkába.

A Profession.hu az új irodájával indult Az Év Irodája versenyen is. További képeket itt találunk, és itt lehet szavazni is!

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Címkék: munkahely, munkaadó, Profession.hu, új iroda, költözés