Innovációs centrum Miskolcon

2017. december 27. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

A Miskolci Egyetem és a város önkormányzata innovációs centrumot hoz létre a borsodi megyeszékhelyen az ipari fejlődés és szakemberképzés érdekében.

Önnek ajánlott állások

Új kihívásokat jelent az automatizálás és az információs technológia erős összefonódása. A kihívásra válaszolva hozza létre Miskolc város önkormányzata és az egyetem közösen az új innovációs centrumot, amellyel a negyedik ipari forradalomnak felel meg majd a város.

Az újdonságokra, új technológiák befogadására képes Miskolcon jelenleg is a legmodernebb technológiákat alkalmazó, nemzetközi vállalatok működnek, amik ipari és gazdasági központként százezreknek adnak munkát. Ahhoz, hogy ez a jövőben is így lehessen, újításokra és fiatal, szakképzett munkaerőre van szükség.

A város és az egyetem megállapodása szerint 2020-ra a régió legkorszerűbb oktatási intézményi modelljét hozzák létre Miskolcon. A cél az, hogy az oktatási rendszer szolgálja az ipar érdekeit is, és felkészítse a diákokat arra, hogy képesek legyenek megfelelni a negyedik ipari forradalom követelményeinek. Az elsősorban műszaki kutatóegyetemi centrumban kiváló, versenyképes tudást szerezhetnek majd az ott tanulók új eszközök, technológiák alkalmazásával és fejlesztésével.

A város és az egyetem közösen dolgozik majd azon, hogy új, Magyarországról még hiányzó iparágak települjenek Miskolcra, így innovatív gazdasági ágazatok jelenjenek meg a városban.
Olyan gazdasági környezetet kívánnak életre hívni, ami a kutatás-fejlesztés számára is vonzó. Ennek érdekében hozzák létre az innovációs centrumot, amely a kutató-fejlesztő és a gazdaságélénkítő tevékenységek központja lesz.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákbólis meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkat, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt – Androidra itt, iPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu