Állások, munkák és állásajánlatok

16 db találat
  • Élelmezésvezető

    1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
    Menü, a'la carte és protokoll rendezvények, valamint a Társasághoz tartozó óvodai étkeztetéshez receptúrák folyamatos aktualizálása, új receptúrák és napi kiszabatok elkészítése (táplálék-allergiás gyermekek részére is); diétás nyersanyagok ellenőrzése, napi árure.
  • Üzletvezető

    1016 Budapest, Czakó utca 1.
    - Budapest 1. kerületben található Czakó Kert működésének megszervezése, irányítása- munkavállalók felvétele, képzése- 10-12 fős csapat irányítása- a vendégek magas színvonalon történő kiszolgálásának biztosítása- vendéglátásra vonatkozó jogszabályo.
  • Vezető szakács

    1121 Budapest, Eötvös út 52-54.
    Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek), a’la carte étkezésre és ételkiszállításra megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés VIP vendégek személyes kiszolgálása, szakmai kompetencia a kommunikációban is Konyha.
  • Chief steward / Stewarding supervisor

    Budapest
    Állandó kapcsolat a szálloda F&B és Konyha részlegével Higiéniai és HACCP előírások ismerete és betartatása A stewarding csapat munkájának koordinálása A szálloda szervíz részének a tisztántartása Éjszakai takarítás koordinálása
  • Éttermi vendégélmény manager

    Rugalmas munkavégzési hely
    Szeretnél diákként a nyári szünetben dolgozni? Akkor ez a lehetőség rád vár!A baráti társaságodban te vagy a nagy dumás? Tudsz és szeretsz is kommunikálni, akár angol nyelven is? Amennyiben szeretnéd ezt kamatoztatni, akkor jó helyen jársz. Vendégélmény.
  • F&B vezető

    8621 ZAMÁRDI, EÖTVÖS utca 15/1.
    szállítói szerződések átnézése, árak szerinti teljesítésük ellenőrzése új szállítói kapcsolatok felkutatása, költséghatékony beszerzés támogatása „just in time” beszerzési politikájának, FIFO raktározási elv megkövetelése, ellenőrzése áruátvétel sz.
  • Szakács

    1121 Budapest, Eötvös út 52-54.
    Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora, snack-ek), a’la carte étkezésre és ételkiszállításra megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés VIP vendégek kiszolgálása Minőségi étlapok összeállítása, Ayurveda testtípusok szerinti alapanyagok h.
  • Üzletvezető

    1148 Budapest
    cégünk által üzemeltetett étterem működtetése, a szolgáltatás feltételeinek biztosítása, a napi üzletmenet megszervezése és felügyelete; az éttermi dolgozók kiválasztása, irányítása; étlap tervezése; alapanyagok rendelése, készletgazdálkodás;
  • Rendezvényszervező

    Rugalmas munkavégzési hely
    Rendezvény és esküvői ajánlatok készítése, rendezvények értékesítése Rendezvények és a’la carte lebonyolításában való aktív részvétel Partnerekkel, érdeklődőkkel és alvállalkozókkal folyamatos kapcsolattartás Hétköznapi és hétvégi munkavégzés (heti.