Állások, munkák és állásajánlatok

34 db találat
 • Kockázatkezelési menedzser

  1072 Budapest, Rákóczi út 42.
  tranzakciós (befektetések, vagyonkezelés, exit stb.) előterjesztések kockázati elemeinek azonosítása, a kockázatok kezelésére tett javaslatok megfelelőségének értékelése a portfólió negyedéves minősítése kapcsán az ügyletek kockázati értékelése, ügyfélminősítések.
 • Pénzügyi csoportvezető

  Budapest, 1072 Budapest, Nyár utca 7.
  a pénzügyi csoportvezető feladatait gazdasági igazgatóhelyettes közvetlen irányítása és ellenőrzése mellett látja el, szervezi, irányítja, vezeti, számonkéri és ellenőrzi a pénzügyi csoport napi operatív munkáját, részt vesz a kialakításában, betartja és b.
 • Gumiszerelő

  1077 Budapest
  gumiszerelés, gumijavítás, defektjavítás, centrirozás, műhelyvezetés
 • Biztonsági csoportvezető

  Budapest, 1072 Rákóczi út 42.
  Ellenőrzi biztonsági-vagyonvédelmi vonatkozásban az Intézmény létesítményeit, helyiségeit Részt vesz az új Közlekedési Múzeum biztonságtechnikai kialakításában, beleértve a biztonsági rendszerek kialakítását, működtetését, stb. Felügyeli a rendészeti dolgo.
 • Szobaasszony

  1075 Budapest
  Budapesten, a Károly körúton turisztikailag frekventált környezetben 14 szobás luxus apartmanházbaSZOBAASSZONYmunkatársat keresünk
 • Közbeszerzési szakreferens

  1072 Budapest, Rákóczi út 42.
  közbeszerzési eljárások teljes körű bonyolítása
 • Technikai asszisztens

  1075 BUDAPEST, SÍP utca 12.
  technikai eszközök használata, felügyelete, karbantartása; online programok technikai lebonyolítása kapcsolattartás beszállítókkal; a partnerekkel az érintett program technikai igényének egyeztetése; a befo.
 • Gazdasági titkár

  1073 Budapest, Erzsébet körút 29-33.
  A Madách Színház azonnali belépéssel keres gazdasági igazgatója mellé asszisztenst (gazdasági titkárt) teljes munkaidőben. Jelentkezni önéletrajz megküldésével lehet.
 • Utaskoordinátor

  1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  A metróállomások bejáratánál, illetve a felszíni viszonylatokon az utazás megkezdése előtt Te ellenőrzöd, hogy az utasok az utazási feltételeknek megfelelően veszik-e igénybe a közösségi közlekedési szolgáltatást. Ügyfélbarát megközelítéssel ösztönzöd a jegy- és b.
 • Szakács

  1075 Budapest, Kazinczy utca 24.
  a kijelölt ételek technológiai előírások szerinti elkészítése konyhafőnök iránymutatásai alapján, az elkészített ételek érzékszervi ellenőrzése, adagolása, tálalása, a gépek, eszközök előírásszerű kezelése, a munkaterületek, hűtőterek és a munkaesz.
 • Kontroller

  Budapest, VII kerület
  Részt vesz a kontrolling terület havi, negyedéves zárási munkálataiban Közreműködik a vállalati riport igények, belső és külső adatszolgáltatások elkészítésében Vizsgálja az eredmény sorok terv, tény adatainak eltérését Közreműködik a vállalati éve.
 • Dedikált telefonos ügyfélmanager

  1074 Budapest
  Kis- és középvállalati szektorhoz tartozó, meglévő ügyfelekkel való telefonos és e-mailes kapcsolattartás Telefonon történő villamosenergia és földgáz értékesítés, valamint ügyfélszolgálati és ügyfélmegtartási feladatok ellátása Informatikai rendszerekben.
 • Ingatlangazdálkodási ügyfélszolgálati vezető munkatárs

  1071 BUDAPEST, DAMJANICH utca 12.
  Budapest VII. kerületének ingatlangazdálkodásával (lakás- és helyiséggazdálkodás) kapcsolatos front- és back office, valamint Call Center-es tevékenységek összefogása, az ezekben érintett munkatársak irányítása. Az ügyfeleket érintő adminisztratív folyamatok folya.
 • Irodavezető

  Budapest, VII. kerület
  10-15 fős, értékesítői csapat teljes körű koordinálása, irányítása, bővítése előirányzott értékesítési tervek elérésében elhivatott közreműködés folyamatos toborzás, kiválasztás az iroda értékesítési, logisztikai, illetve gazdasági folyamatain.
 • Csomagoló Karriertipp!

  1077 Budapest, Király utca 79.
  Árufeltöltő és csomagolói állás. Makita, Hitachi szerszámboltba középfokú végzettséggel rendelkező munkaerőt keresünk, azonnali kezdéssel. Budapesten a VII. kerületben, egy több mint 20 éve működő szerszámboltunkba keresünk árufeltöltő, c.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  190 000 Forint
 • Társasági események és kibocsátói osztály munkatárs

  1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
  KELER letétkezelői üzletágához kapcsolódó magyar és külföldi társasági események kezelése KELER, mint központi értéktár által előirányzott társasági események kezelése Kibocsátóknak nyújtott szolgáltatások (osztalék-, kamat-, tőkefizetés, részvénykönyv-vez.
 • Tesztelő

  Budapest, Kéthly Anna tér 1.
  egyedi PHP alapú webalkalmazások, portálok frontend részfeladatiban és tesztelésében való részvétel tesztesetek tervezése, végrehajtása, eredményeinek dokumentálása szoftverek, adatbázisok, struktúrák megismerése hibajavítások nyomonkövetése
 • TB-ügyintéző, bérszámfejtő

  1078 Budapest, István utca 2.
  Bérszámfejtési, kifizetőhelyi feladatok ellátása, az ahhoz kapcsolódó analitikák vezetése. Havi és hóközi bérszámfejtés, kifizetőhelyi társadalombiztosítási ellátások számfejtése, ügyintézése. Adatszolgáltatások összeállítása a fenntartó, a hatóságok, vala.