Állások, munkák és állásajánlatok

41 db találat
 • Mérlegképes könyvelő

  Budapest, I. kerület Mária tér 5. mfszt. 1.
  gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek teljes körű könyvelése (főkönyvi és analitikus nyilvántartások vezetése, könyvviteli feladások készítése, az egyes gazdasági eseményekhez kapcsolódó számítások elvégzése stb.) adóbevallások és beszámolók összeállítása, a.
 • Belső ellenőr

  1016 Budapest, Gellérthegy utca 30-32.
  A költségvetési szervek belső kontrollrendszeréről és belső ellenőrzéséről szóló 370/2011. (XII. 31.) Kormányrendelet 21. §-ában foglalt feladatok ellátása; különösen a vonatkozó jogszabályok, nemzetközi- és magyarországi belső ellenőrzési standardok, módszer.
 • Ügyfélkapcsolati munkatárs (Bér- és TB)

  1016 Budapest, Mészáros utca 13.
  Kapcsolattartás az ügyfeleinkkel személyesen, telefonon vagy írásban Tanácsadás, segítségnyújtás a bér- és TB termékcsaládhoz tartozó programok használatához A későbbiekben az alábbi feladatokból is részt vállalhatsz:a program fejlesztésére vonatkozó javas.
 • Szerviztechnikus

  1015 Budapest, Batthyány utca
  tűzvédelmi eszközök helyszíni felülvizsgálata partnereink magyarországi helyszínein alapvető, kéziszerszámokkal végezhető javítási feladatok elvégzése helyszínen nem javítható eszközök szakszerű ki- és visszaszerelése, műhelybe/ből történő el/visszaszállít.
 • Közbeszerzési szakértő

  1012 Budapest, Mátray utca 5.
  -Elektrónikus közbeszerzési rendszer kezelése-Ajánlatok összeállítása- a pénzügyi részleg munkájának támogatása- egyéb adminisztrációs feladatok elvégzé.
 • Felnőttképzési vezető

  Budapest, I. kerület
  felnőttképzési programok teljes körű szakmai felügyelete, aktív részvétel a képzési folyamatok fejlesztésében a felnőttképzési piac folyamatos nyomonkövetésével, az Oktatási és Képzési Igazatóság munkájának teljes körű támogatása a kitűzött stratégiai célo.
 • Elektronikai és Átviteltechnikai Területi Kivitelezési Vezető (KH_100560)

  Budapest
  Szakértői támogatás a projektdokumentumok összeállításában; Rendszeres és ad-hoc riportok készítése; Az elektromos és távközlési kiviteli munkák felelős műszaki vezetői, valamint műszaki ellenőri teendőinek ellátása; Közreműködés a Projekt megvalós.
 • Beruházási referens

  1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
  Leendő munkatársunkként a feladatai közé tartozik majd a Budavári Önkormányzat által tervezett és jelenleg is folyó beruházások előkészítése, lebonyolítása, részvétel az ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokban. Az I. kerület kivételes építészeti környezetének és a kerület egyed.
 • Szociális munkás

  1013 Budapest, Feszty Árpád u. 6-8.
  Hajléktalan személyekkel végzett szociális munka. Az átmeneti szálláson élő hajléktalan emberek szükségleteinek megfelelő szociális segítségnyújtás, a kijelölt ügyfelek életvezetésében és mentálhigiénés fejlesztésében történő közreműködés, ügyintézések. Eg.
 • Aljegyző

  1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
  A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 81. § (2)-(3) bekezdése alapján a jegyző helyettesítése, továbbá a jegyző által meghatározott feladatok ellátása.
 • Belső ellenőr

  1016 Budapest, Naphegy tér 8.
  Ellátja, illetve részt vesz a köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszeréről szóló 339/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet, továbbá a Társaság szabályzataiban meghatározott feladatok végrehajtásában, különös tekintettel: a belső ellenőrzési standard.
 • Szakács

  1014 Budapest, Szentháromság utca 9-11.
  A világhírű angol chef, Jamie Oliver budapesti éttermébe keresünk szakács kollégákat, különös tekintettel a grill, pasta, pizza és hidegpályás feladatok ellátására.
 • IT támogató munkatárs

  Budapest, I. Kerület
  L1/L2 szintű IT desktop support feladatok ellátása A kollégák informatikai kérdéseivel, problémáival kapcsolatos feladatok megoldása, felhasználótámogatás távoli segítségnyújtás eszközeivel, illetve helyszíni megjelenéssel, budapesti és vidéki telephelyeken
 • Hálózati rendszermérnök

  Budapest, I. kerület
  Számítógép- hálózat üzemeltetése, karbantartása, fejlesztése, új szolgáltatások bevezetése (switching, routing, security) Hálózati infrastruktúra támogatása Hálózati hibák felderítése és elhárítása Passzív és aktív vezetékes hálózati eszközök üzeme.
 • Mérlegképes könyvelő

  1013. Budapest, I. kerület
  Főkönyvi és analitikus könyvelési feladatok ellátása Bejövő számlák rögzítése vállalatirányítási rendszerben Szállítói folyószámlák egyeztetése Főkönyvi egyeztetések, havi és éves zárlati munkák, és egyéb számviteli teendők ellátása (különféle kimu.
 • Ingatlanértékesítő

  Budapest I. kerület
  Két legfontosabb feladat ebben a szakmában, hogy segítsük az ingatlanukat eladni kívánóknak, hogy az értékesítés menete a legegyszerűbben valósuljon meg, illetve az ingatlant keresőknek megtaláljuk a számukra legmegfelelőbbet, a legnagyobb biztonságban Önálló és c.
 • Betonfúró

  Rugalmas munkavégzési hely
  Építőipari munkára keresünk munkavállalót, hosszú távra, bejelentve. Próbaidő alatt br. 300.000 Ft fizetéssel. Jogosítvány és utazási hajlandóság szükséges. Telephelyünk Budapesten van, munkavégzés rendszerint itt indul. Munkavégzés országosan. Szükség esetén szállást tudunk b.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  232 750 Forint