Return to Work - Lendülj újra Munkába! - Program

Eljött az idő, hogy újra magadra gondolj!

A Return to Work Program:

A mai világra a változatos karrierutak jellemzők, amelyek nem mindig követik a tipikus életpálya-modelleket. A Morgan Stanleynél óriási lehetőséget látunk azokban a szakemberekben, akik két vagy több éven keresztül megszakították a pályafutásukat, és szeretnének visszatérni a munka világába.

A Morgan Stanley több, mint vezető pénzügyi szolgáltató vállalat. A 41 országban jelenlévő, tehetséges és lelkes szakembereink világszerte a kiválóságot képviselik. Sokszínű háttérből érkező alkalmazottaink közösen dolgoznak azon, hogy kiemelkedő ötleteikkel adjanak megoldást a világ komplex kihívásaira.

Bátran jelentkezz a Return to Work programunkra, ahol lehetőséget biztosítunk neked a Pénzügy, a Kockázatkezelés, az Informatika, az Adatelemzés és a Matematikai modellezés területein.

Téged keresünk, ha:

  • Legalább két éve megszakítottad pályafutásodat.
  • Szeretnél visszatérni a munka világába – akár heti 30 órás részmunkaidőben is.

Te vagy az ideális jelölt, ha:

  • Van legalább pár éves releváns szakmai tapasztalatod (pénzügy, gazdaságtan, könyvelés, informatika, szoftverfejlesztés, rendszeradminisztráció, matematika vagy statisztika)
  • Kiváló társas és kommunikációs készséggel rendelkezel
  • Kiemelkedőek a problémamegoldói és elemzői képességeid
  • Legalább középszintű angol nyelvtudással bírsz

A Programról:

A 16 hetes programunk 2021. márcuis 1-én indul a vállalat budapesti irodájában, a IX. kerületben. A program segítséget nyújt tapasztalt munkavállalóknak, hogy visszazökkenjenek a munka világába és újrakezdjék pályafutásukat egy ideális munkakörnyezetben. A program alatt a résztvevők megismerkednek nemzetközi munkatársakkal és vezetőkkel, valamint képzéseken vesznek részt, hogy felfrissítsék képességeiket, miközben valós tapasztalatot szereznek egy helyi csapatban.

A programot sikeresen teljesítőknek a Morgan Stanley határozatlan idejű munkaszerződést kínálhat. A kiválasztás a jelöltek képessége, érdeklődése és tapasztalata alapján történik. Várhatóan a következő területeken nyílnak álláslehetőségek: Pénzügy, Kockázatkezelés, Informatika, Adatelemzés és Matematikai modellezés.

Jelentkezés módja:

Amennyiben szeretnél többet megtudni programunkról és a jelentkezés folyamatáról, látogass el honlapunkra. Jelentkezési határidő: 2020 november 27.